Meer vwo'ers bij Tio

Het percentage studenten met een vwo-vooropleiding is bij Hogeschool Tio een stuk hoger dan het landelijk gemiddelde. Onder meer dankzij de versnelde trajecten, intensieve en uitdagende studieprogramma’s en internationale mogelijkheden.


Virginia Wassenaar is één van de studenten die na het behalen van haar vwo-diploma bewust voor een hbo-opleiding aan Tio heeft gekozen. Virginia: “Van vwo-leerlingen wordt vaak verwacht dat ze, na het behalen van hun diploma, geneeskunde, economie of rechten aan de universiteit gaan studeren. Je zit dan continu met je neus in de boeken, dat sprak mij niet aan. Ik wilde graag op ‘reis’. Dit heeft mij gebracht bij Hogeschool Tio. Ik wil graag in de praktijk gaan werken.”


Percentage hbo-studenten met een vwo-vooropleiding (bron: Vereniging Hogescholen)

Jaloers

Virginia zou andere vwo’ers absoluut een hbo-opleiding aan Hogeschool Tio aanraden. “Internationaal Toeristisch Management is een onwijs leuke opleiding met veel internationale mogelijkheden. Waar elke student naar uitkijkt aan het einde van het jaar is natuurlijk de internationale stage. Familieleden en vrienden die alle verhalen horen en mijn foto’s zien, zijn heel jaloers op mijn studie!”