U bevindt zich hier

Daarom kiezen studenten voor Tio

Hoogstaande kwaliteit, versneld studeren, particulier onderwijs, kleinschalig en persoonlijk zijn enkele van de redenen waarom studenten voor Hogeschool Tio kiezen.

Items

Kleinschalig en persoonlijk

Kleinschalig en persoonlijk

De Tio-vestigingen zijn kleinschalig en hebben een vriendelijke en veilige sfeer. De docenten en staf kennen je gewoon bij naam, wat het onderwijs persoonlijk maakt.

Keuzegids: Elke opleiding = TOPopleiding

Tio aan kop

Tio's hbo- en mbo-opleidingen zijn door de Keuzegids uitgeroepen tot beste in hun vakgebied. Elke opleiding is een TOPopleiding.

Bachelor 3 jaar mbo4 2 jaar

Snel studeren

Na havo, vwo of mbo kun je in slechts drie jaar je hbo-diploma behalen. Na vmbo kun je in slechts twee jaar je mbo4-diploma halen en na havo of mbo zelfs in één jaar.

Gemotiveerde medestudenten

Gemotiveerde studenten

Meer dan de helft van de Tio-studenten bekostigt de opleiding (gedeeltelijk) zelf en is daardoor erg gemotiveerd. Dit zorgt voor goede studieresultaten en enthousiaste docenten.

Docenten uit de praktijk

Docenten uit de praktijk

De docenten van Tio zijn professionals uit de praktijk met uitvoerige werkervaring op het vakgebied. Ze brengen hun werkervaring direct over in de lessen.

Veel studiebegeleiding

Veel studiebegeleiding

Bij Tio word je optimaal begeleid: naast het grote aantal reguliere lessen worden bij projecten begeleidingsuren ingeroosterd en zijn er ingeroosterde studiecoachingsuren. In het mbo krijg je tevens drie uur studie- en huiswerkbegeleiding per week.

Privaatonderwijs betaalbaar voor iedereen

Privaatonderwijs betaalbaar voor iedereen

Het kwaliteitsonderwijs van Tio is voor iedereen goed betaalbaar. Wist je dat de inkomsten uit de hbo-studiefinanciering van DUO toereikend zijn als financiering voor een hbo-opleiding aan Tio?

Internationale mogelijkheden

Internationale mogelijkheden

Tio heeft een uitgebreid internationaal netwerk. Meer dan de helft van de studenten kiest voor één of meerdere stages in het buitenland. Daarnaast kun je aan één van de partneruniversiteiten van Tio in het buitenland studeren en maak je één of meerdere internationale studiereizen.

Hoogwaardig diploma

Excellentie

Tio stimuleert graag talentvolle studenten die willen excelleren. Speciaal voor hbo-studenten is er een honoursprogramma.

Landelijke organisatie

Landelijke organisatie

Tio heeft een uitstekende naam en staat al ruim 45 jaar hoog aangeschreven vanwege de kwaliteit van het onderwijs. Niet voor niets vragen bedrijven regelmatig om Tio-studenten, zowel in vacatures als voor stages.