1. Home
  2. Over Tio
  3. Eerste prijs voor mini-onderneming Young Design

Eerste prijs voor mini-onderneming Young Design

Op de nationale marktdag van de stichting Jong Ondernemen heeft mini-onderneming Young Design de eerste prijs, een cheque ter waarde van 300 euro, in de wacht gesleept. Gefeliciteerd!


Young Design S.C. is een mini-onderneming van Hogeschool Tio Amsterdam, opgericht vanuit de opleiding Hotel- en Eventmanagement. Young Design richt zich op het maken van duurzame Ipad-sleeves, toilettassen en etuis. Al deze producten worden gemaakt van gerecycled materiaal, waarbij je kunt denken aan textiel en banner materiaal van festivals. Deze producten worden vervaardigd door Pantar Amsterdam, een sociale werkplaats die mensen met een arbeidshandicap helpt weer terug te keren op de arbeidsmarkt.


Winnaar: Young Design!

Tijdens de marktdag van stichting Jong Ondernemen krijgen mini-ondernemingen uit het hele land de kans zich te presenteren aan het winkelend publiek en een professionele jury. De jury beoordeelt de mini-ondernemingen op onder andere het soort product, standinrichting en klantbenadering. De jury riep Young Design uit tot nummer 1. "Recyclen is helemaal van deze tijd. Wat een prachtidee om met gebruikte materialen nieuwe producten te maken," verklaart juryvoorzitter Wouter Wijsman.


Check het zelf

Nieuwsgierig geworden, of zelf een iPad sleeve of toilettas nodig? Kijk op www.groenstof.nl en like Young Design op Facebook, www.facebook.com/tiodesign. Young design staat daarnaast op zaterdag 23 en zondag 24 november in de Emergohal in Amstelveen en op 1 december op de Sunday Market in de Westergasfabriek.


C:\Users\m.veldhuis\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\D6EMKYZZ\1ste prijs.jpg

C:\Users\m.veldhuis\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\Tablethoes.jpg

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1426514_177136749150175_1115618033_n.jpg