1. Home
  2. Over Tio
  3. Tio haalt hoogste scores voor toerisme en hotelmanagement

Tio haalt hoogste scores voor toerisme en hotelmanagement

In de Nationale Studenten Enquête (NSE) krijgt Hogeschool Tio ook dit jaar de hoogste cijfers van alle toeristische opleidingen. De opleiding Internationaal Toeristisch Management scoort op bijna alle punten hoger. Ook de Tio-opleiding Hotel- en Eventmanagement krijgt uitstekende cijfers van de studenten: de opleiding scoort in Amsterdam en in Hengelo het hoogst van Nederland.


Met vijf vestigingen in de top vijf scoort de opleiding Internationaal Toeristisch Management uitstekend. Van alle vestigingen zet Tio Eindhoven de hoogste scores neer voor deze opleiding. In Amsterdam zijn de studenten bovengemiddeld tevreden over de opleidingen Hotel- en Eventmanagement en International Business Management. Ook in Hengelo zijn de scores voor de opleiding Hotel- en Eventmanagement uitstekend te noemen. In vergelijking met vorig jaar heeft Tio zich op bijna alle onderdelen weten te verbeteren.


Tio: een ‘aanrader’

In vergelijking met alle andere hbo-opleidingen in Nederland scoren de Tio-opleidingen op alle onderdelen hoger dan gemiddeld, met name op de onderdelen ‘studie in het algemeen’ en ‘sfeer’. Daarnaast zouden veel studenten hun Tio-opleiding aanraden aan anderen.