1. Home
  2. Contact
  3. appsupport

Contact 

Support Tio App

Download nu gratis de handige Tio-app en je hebt je actuele les- en tentamenrooster altijd bij de hand. Ook check je via deze app eenvoudig je wanneer de open dagen van Tio zijn.

Rooster

Via de Tio-app wordt je les- en tentamenrooster overzichtelijk weergegeven. Je vindt hier naast de vakcodes voor je lessen en tentamens ook de naam van de docent en het leslokaal waar je zijn moet. Uiteraard is de Tio-app vormgegeven in de Tio huisstijl. Maar je kunt de Tio-app ook customizen door de kleuren aan te passen.

Open dagen en proefstudeerdagen

Je kunt de Tio-app ook gebruiken om de data van de open dagen van Tio te checken. En heb je iemand enthousiast gemaakt over Tio, dan kan je ook doorgeven wanneer de proefstudeerdagen plaatsvinden. Handig!

Releases

Versie 7.0 – maart 2015
In deze versie is de optie het laatste nieuws uitgebreid: er worden nu meerdere nieuwsitems weergegeven, je kunt de foto groter weergeven en kunt met een tap op de tekst het volledige nieuwsitem lezen.

Versie 6.0 – februari 2015
In deze versie zijn de volgende nieuwe functies toegevoegd: tonen van je lockernummer, tonen van je actuele print en kopieersaldo en interne nieuwsberichten. Je lockernummer en printtegoed vind je onder ‘user info’. Opwaarderingen van je printtegoed worden na enkele minuten tot een kwartier zichtbaar.

Versie 5.0 - november 2014
In deze versie van de app is er een social share optie toegevoegd: je kunt je recente cijfers en roosterwijzigingen delen. Tevens zijn er aanvullende instellingen om je Tio-app te personaliseren.

Versie 4.0 - oktober 2014
Deze versie van de app is tweetalig, schakel eenvoudig over tussen Engelstalig en Nederlands.

Versie 3.1 - april 2014
Pushberichten bij roosterwijzigingen en cijferinvoer.

Meer weergevenMinder weergeven

Vragen of suggesties?

Heb je vragen over de Tio-app? Of suggesties ter verbetering? Mail dan je opmerkingen naar de Tio Servicedesk helpdesk@tio.nl of stel een vraag via ons vragenformulier.

Mobiele website

De functies van de app zijn ook beschikbaar via m.tio.nl.

Ja, ik accepteer cookies om optimaal van de mogelijkheden van Hogeschool Tio gebruik te kunnen maken. Accepteer cookies