1. Home
  2. Nieuws
  3. Stage bij American Express

Stage bij American Express

Amber: “Tijdens mijn stage maak ik voornamelijk offertes en bevestigingen voor klanten. Daarnaast controleer en verstuur ik ook reisbescheiden en controleer ik elke dag Myanvr. Myanvr is een systeem waar alle facturen op binnen komen. Ik leer hier elke dag iets nieuws, wat mijn stage spannend en gevarieerd houdt.”

Helemaal thuis bij American Express

Amber vindt de stage bij American Express erg afwisselend en uitdagend. Amber: “Je weet nooit wat er gaat gebeuren op een dag. Wat mij enorm aanspreekt is de werksfeer bij American Express. Voordat ik aan mijn stage begon had ik de verwachting dat de werksfeer officieel en zakelijk zou zijn. Maar het tegendeel is waar! Ik heb heel gezellige collega’s. Er doet zich hier elke dag wel iets leuks of grappigs voor.” De stage bij American Express past helemaal bij Amber. “Ik ben heel blij dat ik voor American Express heb gekozen, een betere stageplaats had ik me niet kunnen wensen. Ik voelde me hier gelijk thuis!”

Goed voor je CV

Amber zou andere studenten aanraden om te kiezen voor een stage bij American Express. Amber: “Ten eerste omdat het een geweldig bedrijf is, wat natuurlijk ook goed staat op je CV. Ten tweede omdat hier een fantastische sfeer hangt.” De vakken die Amber volgt tijdens haar opleiding zijn van grote meerwaarde voor haar stage. “Vooral het vak Engels helpt me enorm bij mijn stage.” Amber is nu eerst van plan om haar diploma te behalen. “Daarna stroom ik in september in bij de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management. De reisbranche is zo ontzettend breed dat ik eerst nog een aantal andere stages wil lopen voordat ik een definitieve keuze maak over wat ik precies wil gaan doen.”