“Tio is gewoon een hele goede school”

Hij is bijna klaar met zijn mbo-opleiding Commercieel Business Management en heeft er veel geleerd. Tio-student Lucas van Rijswijk: “Vooral mijn stage in Maleisië was een hele gave ervaring. Van de praktijk leer je toch het meeste. Ik had er echt de tijd van mijn leven!”

Goed gevoel bij Tio

Twee jaar geleden begon Lucas met zijn opleiding Commercieel Business Management. De combinatie van management en commercie vond hij interessant. Lucas: “Ik ben naar een open dag op Tio gegaan en had gelijk een goed gevoel bij de mbo businessopleiding. Ook omdat je de opleiding versneld kan doen. Daarnaast is Tio gewoon een hele goede school; met kleine klassen, goed onderwijs en docenten met veel praktijkervaring.”

Veel praktijk

Inmiddels heeft Lucas de studie bijna afgerond. Eén van de leukste vakken vond hij Sales. Lucas vertelt enthousiast: “Het vak bestaat uit veel praktijk, daar leer je veel van. En het werd gegeven door een leuke docent.”

Stage in Maleisië

Op stage in Maleisië heeft Lucas misschien nog wel meer geleerd. “Ik werkte voor een bedrijf dat hout verkocht in West-Europa. Dat was een hele gave ervaring. Ik heb er veel geleerd. Van de praktijk leer je toch het allermeest.” Met een glimlach: “Ja, dat was echt de tijd van mijn leven!”

Lees meer over: beste studie, business, stage