Sportieve successen in het Olympisch Stadion

Tijdens de tweede editie van de Tio Lympics in het Olympisch Stadion gingen Tio-studenten van de verschillende vestigingen de strijd met elkaar aan.

De olympische vlam wordt ontstoken

De Tio Lympics werd officieel geopend door Martijn Naberman, vestigingsmanager van Tio Amsterdam. Al hardlopend met een fakkel over de atletiekbaan ontstak hij de Olympische Vlam. Het start-teken voor een sportieve dag! In vier rondes werden de Tio-studenten uitgedaagd. Van volleybal tot atletiek, met als afsluiter het onderdeel touwtrekken.

Bloedfanatiek werd er gestreden voor de felbegeerde Tio Lympics beker. Over één ding was iedereen het eens: team Cognatio, winnaar van de vorige editie, moest verslagen worden. Oud-Olympiër Marianne Timmer maakte tijdens de prijsuitreiking het winnende team bekend. Het was een nek-aan-nekrace waarbij Team 1 van Tio Amsterdam er met de beker vandoor ging. De geslaagde sportieve dag werd afgesloten met een borrel op het terras.

Teamwork met andere vestigingen

Maurice Krabbenborg, vestigingsmanager van Tio Hengelo: “Ontzettend leuk dat de Tio Lympics georganiseerd wordt en dat studenten van verschillende opleidingen en studiejaren met elkaar een team vormen.”

Sven, student Hotel- en Eventmanagement in Utrecht: “De vorige keer heb ik ook mee gedaan en dat was onwijs leuk! Daarom ben ik dit jaar weer van de partij. Ik vorm een team met studenten van een andere vestiging, die ik tijdens een gezamenlijke opdracht van Tio heb leren kennen”.

Justin, student Commerciële Economie en Ondernemerschap in Hengelo: “We hebben er een flinke reis voor moeten afleggen vanuit Hengelo, maar dat is zeker de moeite waard! Helaas voor mij de laatste keer, want ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding.”

Lees meer over: tiolympics