1. Home
  2. Nieuws
  3. Column: Bijzondere Hotelweek!

"De Hotel- en Eventweek is onwijs bijzonder"

Lenn Nijmeijer, student Hotelmanagement, vertelt over zijn ervaringen tijdens de Hotel- en Eventweek. In deze projectweek runnen de hotelschoolstudenten van Tio een week lang hun eigen hotel. 

Lenn vertelt: "De Hotel- en Eventweek: de droom voor elke "hotello". En voor mij ook een belangrijke reden om voor Tio te kiezen. Het is natuurlijk onwijs bijzonder om tijdens je opleiding mee te maken dat je je eigen hotel echt verwezenlijkt."

"Natuurlijk gaat er aan deze projectweek een heel traject vooraf. Zo zijn er General Managers aangesteld via sollicitatiegesprekken en kon er op diverse andere vacatures worden gesolliciteerd. Het doel van het project is het in de praktijk brengen van de theorie, maar ook het maken van zoveel mogelijk winst voor je goede doel. Ons goede doel was de plaatselijke Santa Run."

"Na weken van voorbereiding, rennen, vliegen en vergaderen was het moment aangebroken: de Hotel- en Eventweek in Dordrecht ging van start. Voor veel deelnemers de eerste ontmoeting met de andere Tio-studenten, hoewel er wel al veel contact was geweest per telefonisch en Whatsapp. Het was een onwijs mooi en bijzonder moment. Al snel werd duidelijk dat we een leuke groep hadden." 

"Ik denk dat ik mag zeggen dat de week soepel verlopen is. Tenminste, wanneer we het niet op komen dagen van de burgemeester, het grote tekort aan kelnersmessen, keukenbonnen en voedselwaren en een lege bejaardenboot wegdenken. Ik ben in ieder geval onwijs trots op wat wij met zijn allen hebben neergezet. We zijn trots op de onderlinge communicatie en alle positieve reacties van onze gasten. Zo mooi om te lezen dat anderen genoten hebben van iets waar je met z'n allen zo lang aan hebt gewerkt."

"Voor mij duurde de projectweek veeeel te kort. Ik heb genoten, wat was deze week gezellig! Tijdens deze week schep je een band die zonde is om los te laten."

Bekijk ook de video van de Hotel- en Eventweek

Volg Lenn op LinkedIn.