1. Home
  2. Nieuws
  3. “Leuk als bezoekers enthousiast worden over Tio!”

“Leuk als bezoekers enthousiast worden over Tio!”

Tio-Studente Kim assisteert op de open dag van Hogeschool Tio 

De studente Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess) weet uiteraard alles van gastvrijheid en vindt het leuk om mensen te helpen. Dat blijkt wel vandaag. Tio-studente Kim Kivits staat tijdens de open dag van Tio vakkundig en vol enthousiasme aan de deur om mensen een warm welkom te heten. Kim: “Fijn als ik bezoekers kan helpen met mijn eigen ervaringen als Tio-student.”

Rondleiding door de Tio-vestiging

Kim neemt haar taak vanavond serieus. “Ik verwelkom de bezoekers, maak een praatje met ze en beantwoord vragen,” vertelt ze. “Soms willen ze ook een rondleiding; dan leid ik ze rond door het gebouw. Het is belangrijk dat ze een goede indruk van Tio krijgen. Als ik ze heb kunnen helpen met hun vragen, of als ze enthousiast zijn geworden over Tio dankzij mijn rondleiding, dan is dat heel leuk!”

Antwoord op alle vragen

Tio-studente Kim Kivits op de open dag

Vorig jaar is Kim zelf ook naar een open dag van Tio geweest. “Ik heb daar toen veel aan gehad,” vertelt ze. “Ik vind het daarom ook fijn dat ik bezoekers nu zelf kan helpen. Veel bezoekers zijn zich nog aan het oriënteren. Ik krijg veel inhoudelijke vragen. Gelukkig is het goed georganiseerd. Bezoekers kunnen met specifieke vragen, over bijvoorbeeld toelating, de studentenvereniging of financiën, terecht bij mensen die daar alles over weten.”

Bezoek ook een open dag
Lees meer over: events, open dag