1. Home
  2. Nieuws
  3. Projectmanager Unity Event Crew

Projectmanager Unity Event Crew

Noud Corbey heeft Hotelmanagement gestudeerd aan Hogeschool Tio. Op dit moment is hij werkzaam als Projectmanager bij Unity Event Crew. “De eerste keer dat ik een festival bezocht was ik al gefascineerd door het evenementenwereldje. Ik vind het een eer hieraan mee te mogen werken.”

Noud: “Mijn taken bij Unity Event Crew bestaan uit het onderhouden van contacten met klanten, het maken van planningen voor ons personeel, het werven en selecteren van personeel, acquisitie en alle administratie die bij deze werkzaamheden komt kijken. In rustigere periodes ben ik vooral op zoek naar potentiële nieuwe opdrachtgevers en ga ik bij veel bestaande opdrachtgevers langs om te evalueren. Noud bezoekt zelf ook regelmatig evenementen. “Ik kijk dan bijvoorbeeld of opdrachtgevers tevreden zijn.” Het werk als Projectmanager is behoorlijk pittig. Noud: “Ik krijg soms telefoontjes om 22.00 uur ’s avonds of ik nog personeel kan regelen voor de volgende dag. Een hele uitdaging om dit voor elkaar te krijgen.”

Baan aangeboden

Noud: “Unity Event Crew is een jong bedrijf dat in 2009 gestart is met het leveren van personeel voor de op- en afbouw van evenementen. Inmiddels zijn we bij elk groot evenement van de partij. We zijn dus in een korte periode enorm gegroeid. In het eerste jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij Unity Event Crew. Toen ik bijna klaar was met mijn studie werd ik door ze benaderd of ik interesse had om hier te komen werken. Ik heb hier meteen ja tegen gezegd, het is een erg leuke functie met veel potentie.”

Hoogwaardig diploma

Noud: “De opleiding Hotelmanagement heeft veel mogelijkheden en paste daarom goed bij mij. Communicatieve vaardigheden, Engels en Marketing zijn vakken waar ik veel aan heb gehad. Ook de begeleiding tijdens de stage heb ik als zeer goed ervaren” Noud heeft al duidelijke plannen voor de toekomst. “Ik wil ervoor gaan zorgen dat Unity Event Crew in de toekomst nog meer zal groeien. Bijvoorbeeld door in meer verschillende branches actief te zijn, zodat we minder afhankelijk zijn van festivals. Daarnaast zou ik in de toekomst graag mijn eigen bedrijf starten en dan het liefst een bedrijf dat Unity Event Crew kan gaan versterken.”

Volg Noud op LinkedIn.

Bekijk ook de video