1. Home
  2. Nieuws
  3. Team Hengelo bedenkt winnende concept voor UWV tijdens Eventweek

Team Tio Hengelo bedenkt winnende eventconcept voor UWV

De winnaar van de Eventweek 2017 is team 16 van Tio Hengelo! Dat maakte Ron van Steenis, evenementencoördinator UWV en jurylid van de Eventweek 2017, bekend tijdens de grote finale in TivoliVredenburg in Utrecht. De tien dolgelukkige studenten van het winnende team lieten 32 teams achter zich met hun onderscheidende concept.

Uitdagende opdracht voor UWV

Ieder jaar organiseert het UWV werkbedrijf een evenement voor jonge werkzoekenden om hen te inspireren en in contact te brengen met werkgevers. De laatste jaren neemt de belangstelling voor dit evenement af. Aan de Tio-studenten Hotel- en Eventmanagement de uitdagende taak om hier verandering in te brengen!

De opdracht tijdens de Eventweek luidde als volgt: ‘Develop an event that young unemployed starters would love to attend and where meeting future employers takes place in an inspiring setting for both the starters and the employers, which fits with the brand UWV’.

Creativiteit binnen Tio

De studenten waren deze eventweek heel erg gemotiveerd; de concurrentie was dus groot. Jurylid Leon Kruitwagen, oprichter van het Genootschap voor Eventmanagers, was onder de indruk van alle concepten, vertelde hij de studenten vlak voor de bekendmaking. “Ik heb veel goede ideeën gehoord. Binnen Tio heerst veel creativiteit!”

Onderscheidend winnend concept

“Wat gaaf”, roept Mirjam van Eldik van team Hengelo uitgelaten na de bekendmaking. “Ik had dit niet verwacht. De andere teams waren ook heel goed. Maar ik denk dat wij het meest unieke concept hadden.” Teamlid Isabelle Nagel licht enthousiast toe: “Uniek aan ons concept is dat het evenement vier dagen duurt. Blijkbaar was de jury hiervan onder de indruk. Super!”