1. Home
  2. Nieuws
  3. Studenten starten eigen bedrijf

Studenten starten eigen bedrijf tijdens project

‘My Nest’ wint finale Student Company

Na een spannende finale van het project Student Company (SCN) in Hotel Theater Figi in Zeist gingen vijf
hbo-business-studenten van Tio Rotterdam met de prijs naar huis. Zij brachten een vogelhuisje op de markt dat door makelaars als relatiegeschenk kan worden gebruikt. 

Duurzame vogelhuisjes

“Ik ben super blij”, vertelt Femke Muis van het winnende team enthousiast. “Ik had niet verwacht dat we zouden winnen, de andere groepen waren ook goed. We waren erg aan elkaar gewaagd. Maar heel gaaf dat we hebben gewonnen. We hebben hier hard voor gewerkt; dit is echt de kroon op ons project!”

Het winnende team, bestaande uit Femke Muis, Joep Leemberg, Jord Nater, Ashley Habets en Sophie Mourik, ontwikkelde een vogelhuisje voor makelaars. Het huisje is een duurzaam en onderscheidend relatiegeschenk bedoeld voor makelaars. De huisjes zijn als geheel maar ook als bouwpakket te bestellen. “Het product heeft enorm veel potentie”, aldus de jury tijdens de uitreiking. “Misschien nog wel meer dan de groep zelf denkt!”

Spannende finale

Drie teams van de verschillende Tio-vestigingen bereikten de finale in Zeist. In flitsende presentaties probeerden zij vandaag de jury te overtuigen van hun product. De tweede plek werd behaald door een team van Tio Amsterdam dat met ‘The Party Unit’, deze studenten ontwikkelden een complete feestaccessoireset in een doos. De derde plaats ging naar ‘Fresh Trash’, zij brachten geparfumeerde vuilniszakken op de markt bracht.

Lees meer over: business, ondernemend, project, winnaar