1. Home
  2. Nieuws
  3. Grootse diploma-uitreiking in Galgenwaard

Grootse diploma-uitreiking in Galgenwaard

Vliegende caps, klinkende glazen, flitsende camera’s en trotse gezichten: vandaag is het feest voor heel wat Utrechtse Tio-studenten. Zij ontvangen hun propedeuse of diploma in een wel heel bijzondere setting. Met een tribune vol vrienden en familie worden de gediplomeerden, volledig coronaproof, feestelijk gehuldigd in Stadion Galgenwaard. Studente Maureen: “Bijzonder dat Tio dit organiseert. De uitreiking in dit stadion is een unieke ervaring!”

Utrechtse helden

Vanaf de tribune klinkt een daverend applaus als de gediplomeerden vanuit de spelerstunnel één voor één tevoorschijn komen. Kippevel als de trotse studenten op de klanken van Eye of the tiger in hun blauwe toga en cap verschijnen. In ‘de Galg’ in Utrecht ontvangen de studenten vandaag hun welverdiende propedeuse of diploma. “Een ‘gewone’ uitreiking kon in deze tijd niet, maar we wilden de studenten wél een fantastische avond bezorgen”, speecht vestigingsmanager Arthur Teeuw. “En waar kan dat, hier in Utrecht, nu beter dan in de Galgenwaard? Hier kunnen we de studenten als ware topspelers, als Utrechtse helden onthalen!”

Propedeuse-toppers

Voordat de propedeuses overhandigd worden, is er een verrassing. In een videoboodschap feliciteert FC Utrecht-voetbalcoach John van den Brom de studenten met hun topprestaties. Bijzonder! Dan is het tijd voor de propedeuse-uitreikingen. Voor iedere student zijn er persoonlijke woorden. “Heel leuk dat Tio dit in het stadion organiseert”, zegt Hotel- en Eventmanagementstudent Gijs. Studiegenoot Bas vult aan: “Ja, Tio heeft snel geschakeld. Dat past helemaal bij onze studie!” Ook hotelschoolstudente Maureen is onder de indruk: “Heel bijzonder. Deze propedeuse-uitreiking in de Galgenwaard is een unieke ervaring!”

Trotse gediplomeerden

Dan is het tijd voor de diploma-uitreikingen van de mbo- en hbo-studenten. Ook zij worden om de beurt in het zonnetje gezet, terwijl hun foto’s de levensgrote scorebords in het stadion sieren. Eerder al mochten ze zich omkleden in de spelerskleedkamers. Bijzonder, vindt Eventmanagementstudente Jekke. “Heel leuk om mee te maken.” Ook studiegenoot Megan is positief verrast. “Ik heb een leuke tijd gehad op Tio en vind het jammer dat het nu echt voorbij is, maar het is wel heel bijzonder om het op deze manier, samen met mijn studiegenoten, af te kunnen sluiten!”

Baan bemachtigd

De gediplomeerden staan aan de vooravond van een bloeiende carrière in binnen- of buitenland. De studenten zitten vol ambitie en sommigen hebben, ondanks de lastige tijd, zelfs al een baan weten te bemachtigen. “Ik heb een baan als meeting- en eventcoördinator bij Radisson Blu Palace Hotel”, vertelt Eventmanagementstudente Michelle enthousiast. “Heel leuk. Tijdens mijn studie heb ik daar stage gelopen. Ik kijk positief terug op mijn studie en ik zou Hotel- en Eventmanagement dan ook zeker aanraden!”

Klaar voor de toekomst

Als alle diploma’s zijn uitgereikt, heeft Arthur nóg een verrassing in petto: een optreden door niemand minder dan de Utrechtse volkszanger Danny Temming. Een swingend slot van een bijzondere avond. Het papiertje is binnen, de carrière kan van start. “Want”, zoals Arthur tot slot zegt, “met je Tio-diploma op zak, ligt de wereld aan je voeten!”

Studenten en afgestudeerden: van harte gefeliciteerd en veel geluk!
Lees meer over: diploma, events