1. Home
  2. Nieuws
  3. Intercedent Randstad

Intercedent Randstad

Randstad en Rabobank sloegen de handen ineen en zetten samen een commercieel traineeship op om studenten in contact te brengen met het bedrijfsleven. Oud Tio-student Martijn Tomassen volgde dit traineeship en werkt nu als intercedent bij Randstad. “Als intercedent ben je werkgever, accountmanager en personeelsmanager in één.”

Martijn: “Randstad is marktleider in haar segment en heeft veel mogelijkheden. Mijn ambitie is om elke dag beter te worden en om te winnen. Dit staat in mijn ogen in lijn met de ambitie van Randstad.”

Social media

Martijn werkt op dit moment als intercedent en is daarnaast social media ambassadeur. Martijn: “Een intercedent is werkgever, accountmanager en personeelsmanager in één. Mijn rol richt zich met name op de accountmanager taken binnen de functie. Ik ben verantwoordelijk voor de grotere prospectieve bedrijven in de regio Utrecht. Daarnaast ben ik vanuit Randstad social media ambassadeur in deze regio. Dit houdt in dat ik workshops geef zowel intern als extern op het gebied van Social Media. Ook ben ik verantwoordelijk voor het project ‘Hier is de plek’ waarbij we samen met de Rabobank evenementen organiseren voor studenten en bedrijven.”

Vrijheid om te ondernemen

Martijn: “Ik heb een bijzonder veelzijdige functie, waarin ik in alle vrijheid heb om verschillende dingen te ondernemen. Ik werk met mensen en ga over werk. Dat is één van de drie levensbehoeften van een mens. Ik vind het fijn om te werken in een organisatie met zoveel slimme, energieke en ondernemende collega’s. Dit inspireert en motiveert mij.”

Klantgerichtheid komt goed van pas

Martijn: “De klantgerichtheid die ik vanuit mijn Tio-opleiding en van huis uit – mijn ouders zijn horeca ondernemers - heb meegekregen komt perfect van pas in deze functie. Met name de sales- en personeelsgerichte vakken van Tio kan ik goed gebruiken. De projecten binnen Tio hebben een competitief karakter. Zo leer je het maximale uit je project te halen. Deze drive vind ik sterk terug binnen Randstad.”

De wil om te winnen

Martijn: “Als je bij een organisatie als Randstad wilt werken, moet je tijdens je studie laten zien dat je meer wilt dan alleen je diploma binnenhalen. Je moet jezelf willen ontwikkelen, ambitieus zijn en laten zien dat jij wilt winnen! De klantgerichtheid die je meekrijgt in een hospitality opleiding is meer waard dan de meeste mensen misschien denken. Dit onderscheidt jou van andere kandidaten.”

Volg Martijn op LinkedIn

Lees meer over: traineeship