1. Home
  2. Nieuws
  3. Minor eventmanagement een aanrader

Minor eventmanagement een aanrader

Studente Sanne Teunissen vertelt over haar stage en de minor eventmanagement: "De opleiding International Business Management combineren met een minor eventmanagement, ik kan het iedereen aanraden! Dit semester ben ik begonnen aan mijn minor eventmanagement en doe ik een onderzoeksopdracht voor Expo Twente Enschede."

Mooie aanvulling

"Tijdens je studie International Business Management leer je veel over zakendoen, het financiële plaatje, marketing en het organiseren/leiden van projecten. Bij eventmanagement komen deze onderwerpen ook aan bod, maar dan op het gebied van evenementen. Een mooie aanvulling, als je zoals ik, geïnteresseerd bent in de evenementenbranche."

Alles meemaken

"Wat ik het leukste aan mijn stageplek bij Expo Twente vind, is dat je de hele aanloopfase naar het evenement en het evenement zelf kunt meemaken. Je ziet hoe de voorbereidingen worden getroffen, waar allemaal rekening mee moet worden gehouden en wat er nog allemaal geregeld wordt op de dag zelf en tijdens het evenement. Ik heb al veel evenementen mee mogen maken zoals de afscheidstour van K3, de Go 90’s, Hollandse avond, Vlooienmarkt, feesten voor FC Twente en de Hunkemöller fabrieksverkoop."

Go 90’s

"Eind februari was er Go 90’s. Van dit te gekke feest wil ik graag een sfeerimpressie met jullie delen! Allereerst is het fantastisch om te zien dat jong en oud op dit feest afkomt. De voetjes gingen van de vloer, het dak ging eraf en menigeen ging los op de hits van Sunclub, DJ Sash, DJ Sander, T-Spoon, Mental Theo en Def Rhymz."

Volg Sanne op LinkedIn.