1. Home
  2. Nieuws
  3. Ouders enthousiast over Tio

Proef de sfeer op Tio

Marco en Annemarie van Velde genieten in Hotel Winterbries van een drankje. Ze zijn te gast in het hotel dat deze week wordt gerund door een groep Tio-studenten in het kader van het project Hotel- en Eventweek, onder wie hun dochter Amy. Amy is eerstejaarsstudent Hotel- en Eventmanagement en deze week is ze front office manager. “We hadden gelijk een goed gevoel bij Tio”, zegt vader Marco van Velde.

“Echt heel erg leuk dit, ik heb er zin in”, zegt Annemarie van Velde over haar bezoek aan Hotel Winterbries. “Vanavond is er live muziek en uiteraard blijven we overnachten.” 51 weken in het jaar is de locatie in Noordwijk een Stayokay, maar deze week hebben Tio-studenten het pand omgetoverd tot viersterrenhotel, inclusief wellness.

Hoe is de keuze op Tio gevallen?

Annemarie: “Ik ben met Amy naar een loopbaancoach geweest. Daar kwam een richting uit en toen heeft ze voor Hotel- en Eventmanagement gekozen. Ze heeft ons ook betrokken bij haar studiekeuze; wij zijn met haar meegegaan naar de open dag van Tio Utrecht. Vooraf wilde ze nog op Tio Amsterdam kijken, maar toen ze op Utrecht was, wist ze het gelijk.”

Wat was jullie indruk van Tio?

Marco: “Ik had gelijk een goed gevoel bij Tio. De sfeer is top, echt heel gezellig. En het is een superlocatie in Utrecht. Heel centraal. Je bent zo op het station of in de stad.”

En wat vindt Amy ervan?

Annemarie: “Ze heeft het heel erg naar haar zin. Het voelt als één familie op Tio, zei ze. Dat vind ik echt mooi om te horen.”
Marco: “Dat voel je ook als je binnenkomt.”

Heeft u tips voor andere ouders?

Marco: “Ga kijken op Tio, proef de sfeer.”
Annemarie: “Zo blijf je ook in contact met je kinderen. Het is goed om te weten waar ze zitten.”