1. Home
  2. Nieuws
  3. Proefstuderen op Tio

Proefstuderen op Tio

Tijdens een proefstudeerdag krijg je een goede indruk van de opleiding van je voorkeur. Dat ondervond Tio-student Djenell Pattij aan den lijve. Hij kwam een dagje proefstuderen op Tio en dat beviel hem zo goed, dat hij zich inschreef. Nu leidt hij, als derdejaarsstudent Hotel- en Eventmanagement, regelmatig zelf proefstudeerders met veel plezier rond. Djenell: “Het is leuk om scholieren een inkijkje te geven op onze school.”

Keuze voor Tio

“Ik heb destijd voor Tio gekozen omdat het een kleinschalige school met veel persoonlijke aandacht is”, vertelt Djenell. “Door de kleinschaligheid kennen de meeste studenten elkaar en hangt er een gezellige sfeer. Tio staat daarnaast aangeschreven als een van de beste particuliere scholen van Nederland.”

Sfeer proeven

Voordat Djenell zijn keuze voor Tio definitief maakte, ging hij er dus eerst nog proefstuderen. “Ik volgde een proefstudeerdag van de opleiding Hotel- en Eventmanagement en kreeg een duidelijk beeld van hoe er les werd gegeven op Tio en van het lesmateriaal zelf. Tijdens deze dag kreeg ik een goede indruk van de school en de sfeer die er hing.”

Veel mogelijkheden met Hotel- en Eventmanagement

Studeren aan Tio bevalt Djenell goed. “De opleiding Hotel- en Eventmanagement is heel breed en je kan er alle kanten mee op. Het project waarbij ik met medestudenten een week lang een hotel mocht runnen vond ik erg leuk. Ook de vakken Restaurant skills en Communication skills zijn interessant en handig voor de toekomst; hierbij leer je alles over het omgaan met mensen in restaurants en tijdens salesgesprekken.”

“Ik heb ervoor gekozen mijn opleiding in het Engels te volgen”, vervolgt Djenell. “Zodat ik later ook in het buitenland aan de slag kan. Dat is echt een aanrader.”

Kijkje achter de schermen

Inmiddels leidt Djenell zelf dus ook proefstudeerders rond op Tio. “Ik vind het leuk om te helpen bij deze dagen”, vertelt hij. “Veel scholieren weten nog niet zo goed wat ze willen. Het is leuk om ze een inkijkje te geven op onze school. Tijdens de proefstudeerdagen hangt er altijd een gezellige en open sfeer.”

Wil jij ook een dagje proefstuderen? Meer informatie via onderstaande link. 

Proefstuderen bij Tio
We hebben Djenell gevraagd hoe hij zijn hogeschool en opleiding beoordeelt:
  • Hoe beoordeel je je opleiding? Goed
  • Hoe beoordeel je Tio? Uitstekend