1. Home
  2. Nieuws
  3. Tio opnieuw aan kop in Keuzegids hbo 2019

Tio opnieuw aan kop in Keuzegids hbo 2019

Tio’s hbo-opleidingen gaan opnieuw, voor het achtste jaar op rij, aan kop in de Keuzegids hbo. Een mooi resultaat om trots op te zijn!

Beste hbo-opleiding Commerciële Economie

Beste opleiding volgens KeuzegidsVoor de derde keer is Tio’s Commerciële Economie-opleiding benoemd tot de beste in haar vakgebied: “Bij Tio zijn veel studenten razend enthousiast over hun opleiding,” aldus de Keuzegids. Deze opleiding is de eerste marketingopleiding in Nederland met een sterke nadruk op e-commerce.
Student Stan: “De studie bevalt goed. Het is een heel brede opleiding: je leert over Google Adwords, Google Analytics, maar ook over bijvoorbeeld salesmanagement en verkooptechnieken.” 

Beste hbo-opleiding Toerisme

Beste opleiding volgens KeuzegidsVoor het achtste jaar op rij eindigt de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management aan Hogeschool Tio op de eerste plek van alle toerismeopleidingen in Nederland. De Keuzegids: “Tio is de sterspeler bij toerisme”.
Studente Fleur over haar studie: “Tio’s toerisme-opleiding is een superleuke opleiding. Het is niet alleen toerisme, maar ook bijvoorbeeld human resource management, e-commerce en (zakelijke) communicatie. Daarnaast ben je veel met de praktijk bezig, wat erg leerzaam is. Het hogere collegegeld is het absoluut waard!”

Beste hbo-opleiding Business

Beste opleiding volgens KeuzegidsTio’s hbo-opleiding International Business Management krijgt voor het vijfde jaar op rij de hoogste scores in de categorie Business. De Keuzegids schrijft over deze businessopleiding: “Vooral over Tio zijn ze [de studenten] enthousiast: alle beoordeelde opleidingen scoren top. Er zijn vooral complimenten voor de toetsing die goed aansluit op de stof. En ook de faciliteiten zijn tot in de puntjes verzorgd.”

Beste particuliere hotelschool

Ook Tio’s hotelschoolopleiding behaalt voor het zesde jaar op rij hoge scores, en komt als beste particuliere hotelschool uit de bus.
Oud-studente Yannicke is zeer te spreken over haar hotelschoolopleiding: "Toen ik bij mijn sollicitatie voor een horecabaan aangaf dat ik aan Hogeschool Tio ging studeren, werd ik meteen aangenomen. Dit terwijl ik nog geen ervaring had.”

Bron: Keuzegids Hbo 2019