1. Home
  2. Nieuws
  3. Million Highlights tijdens finale Food & Beverage Management

Million Highlights tijdens finale Food & Beverage Management

Alle tweedejaarsstudenten Hotel- en Eventmanagement hebben dit studiejaar gewerkt aan hun horecaondernemingsplan. Ze kwamen maandag in het NBC in Nieuwegein bijeen voor de Finale Food & Beverage Management, waarin ze hun plannen mochten presenteren. De winnaars gaan dineren in een sterrenrestaurant!

Verrassende ondernemingen

De finale begon met tien pitches, waaruit de vakjury vijf finalisten koos. Deze finalisten gaven alle vijf een interessante presentatie over hoe hun onderneming precies in elkaar steekt. De ondernemingsplannen zijn tot in detail uitgewerkt en de studenten kwamen met zeer verrassende ideeën voor ondernemingen! In de presentaties kwamen veel aspecten uit de Tio-lessen terug, zoals de conceptontwikkeling van de onderneming, de marketing en de financiën. Na de presentaties stelden de juryleden kritische vragen om de jonge ondernemers uit te dagen daar goed en doordacht op te reageren.

Loungen, dineren en dansen boven de Maas

De winnaars: Million highlights! Studenten Moos, Jasmijn en Eveline van Tio Hengelo bedachten een concept waarbij gasten kunnen loungen, dineren en dansen, honderd meter boven de Maas. Mét uitzicht op de iconische Erasmusbrug. Dus letterlijk en figuurlijk een totale beleving op hoog niveau: je dineert in een levensgrote gloeilamp die bevestigd is aan een kabel die omhoog en omlaag kan. En na het diner kan ook nog gedanst worden, in de daarvoor gemaakte club.

Inspirerend studiejaar

Het afgelopen studiejaar en deze finale waren erg inspirerend, vertellen de winnaars: “Bij Tio kun je echt ondernemen. We worden hiermee uitgedaagd om te presteren en het beste uit onszelf te halen. Ook hebben we, naast dat we inhoudelijk ontzettend veel hebben geleerd over het maken van een ondernemingsplan, veel geleerd over samenwerking.” Kortom, het was een zeer geslaagde dag en studiejaar voor de Hotel- en Eventmanagementstudenten!