1. Home
  2. Nieuws
  3. Timo wint finale Stocks & Bonds

Timo wint finale Stocks & Bonds

Student International Business Management Timo Holtkamp heeft op 11 april de finale Stocks & Bonds gewonnen. In de mercuriuszaal van de Beurs van Amsterdam wist hij de viertallige jury te overtuigen en gaat met een prijsbedrag van € 500,- naar huis.

De vijf finalisten hadden slechts 24 uur om zich voor te bereiden om tijdens de presentatie een toelichting te geven op hun beleggingsstrategie, hun beste en slechtste belegging en tot slot moesten ze aangeven wat hun leercurve was geweest.

Timo: “Ik vond het project Stocks and Bonds erg leuk, interessant om met aandelen bezig te zijn. Mede door de interessante lessen en goede begeleiding van de docent ben ik nog meer te weten gekomen over aandelen kopen en verkopen. Ik had niet verwacht dat ik zou winnen, maar ik ga zeker iets leuks doen met het gewonnen bedrag.”

De 2e prijs werd gewonnen door Jacco Satter, de gedeelde 3e prijs werd in ontvangst genomen door Maurits Meiboom en Karel Onkenhout.

Project Stocks & bonds

Aandelen, obligaties, opties, futures en effecten, na het eerstejaarsproject Stocks & Bonds kent de financiële markt geen geheimen meer voor de eerstejaarsstudenten.

Lees meer over: business, financieel, project