1. Home
  2. Nieuws
  3. Een salesstage bij Supertrash

Een salesstage bij Supertrash

Claudia, studente Commercieel Business Management, loopt stage bij haar geliefde kledingmerk Supertrash. “Niet alleen hangt mijn kast er vol mee, maar ook is de eigenaresse een grote inspiratiebron voor me.” Een ontmoeting met  eigenaresse en ontwerpster Olcay Gulsen was de eerste stap naar haar ideale salesstage.

Passie voor het merk

“Ik ben al langere tijd groot fan van het merk Supertrash. Maar ook ontwerpster Olcay Gulsen is een grote inspiratiebron. Afgelopen jaar heb ik haar persoonlijk mogen ontmoeten en hebben we samen veel gepraat over het merk zelf, maar ook over mijn passie voor Supertrash. Ik heb toen aan haar gevraagd of ik mijn stageperiode bij Supertrash zou mogen lopen. Na diverse telefoongesprekken, Facebook- en Instagramcontact kreeg ik uiteindelijk het verlossende telefoontje: ik mocht op gesprek komen!”

Medewerkers zijn up-to-date

“Ik heb ervoor gekozen om bij Supertrash stage te gaan lopen, omdat het merk mij erg aanspreekt, maar ook omdat de organisatie binnen het bedrijf me boeit. Ik vind het interessant om te zien hoe de medewerkers worden opgeleid en steeds weer trainingen krijgen voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Op deze manier blijven alle medewerkers up-to-date.”

Klanten hebben vertrouwen in mij

“Als stagiaire ben ik een deel van het team, dat geeft een prettig gevoel. Het allerleukste aan mijn stage vind ik het contact met de klanten, om hen te woord te staan en hen te helpen bij hun keuzes. Het vertrouwen dat zij bij mij neerleggen, zodat ik de twijfels over de keuzes weg kan nemen, geeft een goed gevoel. Het belangrijkste dat ik heb geleerd is prioriteiten stellen. Wat kan wachten en wat moet nu direct gebeuren? Wanneer er klanten binnenkomen en je bent bezig met kleding aan te vullen, wordt er van je verwacht alles meteen neer te leggen en de klant aan te spreken. Dit vond ik in het begin lastig. Gelukkig wordt dit na verloop van tijd automatisme.”  

Volg Claudia op LinkedIn

Lees meer over: sales, stage