1. Home
  2. Nieuws
  3. Stage bij marktleider Gazelle

Leerzame stage bij marktleider Gazelle

Kevin, student Commercieel Business Management, kreeg zijn stageplaats door zelf contact op te nemen met de exportmanager van Gazelle. “In de fietsenbranche is Gazelle marktleider in Nederland, dus leek het me een uitdaging om voor dit bedrijf te kiezen. Het begon allemaal op een vrijdagmiddag, toen mijn docent meneer Van den Hondel mij adviseerde bij Gazelle te solliciteren.” Lees hieronder het verslag van Kevin over zijn stage!

Klanten adviseren

"Wat ik heel leuk vind is dat ik dagelijks mijn vakkenkennis toepas in het bedrijf. Ik adviseer klanten, maak exportopdrachten en af en toe breng ik fietsen weg door heel het land. Het helpen van klanten en de juiste fietsen adviseren die passen bij hun wensen, trekt mij het meeste aan van deze stage. Daar heb ik de twee uur reizen per dag graag voor over."

Luisteren, Samenvatten, Doorvragen

"Ik heb inmiddels heel veel geleerd over de specificaties van alle Gazelle fietsen. Zo ben ik nu helemaal op de hoogte, van E-bikes tot stadsfietsen. De vakken van Tio die goed aansluiten op mijn stage zijn Sales, Exportmarketing en Marketing. Vooral het LSD-model - Luisteren, Samenvatten en Doorvragen - komt van pas tijdens mijn werkzaamheden."

Steun vanuit Tio

"De opleiding Commercieel Business Management past goed bij mij en ik vind de vakken ook erg leuk. Voor het vinden van mijn stage heb ik vooral veel gehad aan de ondersteuning van meneer Van den Hondel, die mij altijd advies gaf. Ook mevrouw Nelis-Polak heeft mij goed geholpen en de stage volop in gang gezet."

 Volg Kevin op LinkedIn.

Bekijk ook de video met Kevin
Lees meer over: stage