1. Home
  2. Nieuws
  3. “Stagiairs zijn superbelangrijk voor Greetz”

“Stagiairs zijn superbelangrijk voor Greetz”

Studenten Commerciële Economie en Ondernemerschap hebben een voorsprong in de e-commercewereld, denkt Dominique ten Haaf, manager customer experience bij Greetz. “Er is in de e-commerce veel vraag naar jonge mensen. Een studie die hierop inspeelt, is voor een organisatie alleen maar fijn. Studenten die stage lopen bij ons, zijn echt onderdeel van het team. Zij helpen ons verder en wij hen.”

Open en gedreven sfeer

“Greetz is een heel leuk bedrijf, uniek in zijn soort”, vindt Dominique ten Haaf. Ze is verantwoordelijk voor de klantervaring van Greetz op de website en na de aankoop. “Het bedrijf is relatief jong en opereert alleen online. De sfeer is open en gedreven. Iedereen heeft dezelfde passie: Greetz verder brengen.”

Ontwikkelen binnen de e-commerce

Studenten kunnen veel verwachten van Greetz als stageplaats. “Stagiairs zijn echt onderdeel van het team”, vertelt Dominique. “Ze zijn superbelangrijk voor Greetz. Zij helpen ons verder en wij hen.” De medewerkers van Greetz delen hun kennis en kunde graag. Hoe meer ambitie je als stagiair laat zien, hoe meer deuren er bij Greetz voor je opengaan. “Wij investeren meer in jou als je meer laat zien. Jij krijgt dan meer mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen de e-commerce”, licht ze toe. “Sowieso zorgen we er bij iedereen voor dat de stage zo leerzaam mogelijk is.”

Analyse en marketing

Concreet gaan user experience-stagiairs bij Greetz eerst aan de slag met de rapportages. Ze analyseren de cijfers van het pad dat bezoekers op de site bewandelen en verbinden er hun conclusies aan. “Ben je analytisch van aard, dan nemen we je vervolgens mee in de wondere wereld van het A/B-testen”, gaat Dominique verder. “Ben je wat meer de marketeer, dan help je met gebruikersonderzoeken voor de usability van onze website.”

Tio-studenten streepje voor

Studenten Commerciële Economie en Ondernemerschap zullen zich als een vis in het water voelen bij Greetz, aangezien zij tijdens de opleiding al veel leren over e-commerce en online marketing. Dominique: “Het scheelt enorm als je de taal al spreekt. Je kent de belangrijkste termen en begrijpt wat er wordt gezegd. Daarnaast is data driven belangrijk binnen de e-commercewereld, dus heb je een voorsprong als je vakken daarop aansluiten. Wij zijn in ieder geval heel blij dat de hbo-opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap er is. De e-commercewereld groeit hard. Een studie die daarop inspeelt is voor een organisatie alleen maar fijn.”

Baan na stage

Stage lopen bij Greetz kan een mooi begin zijn van je carrière. “Veel stagiairs doen na hun stage vakantiewerk bij ons. Ook hebben er meerderen een baan aangeboden gekregen, ook in mijn team.”

Stage bij Greetz? Neem contact op!

Heeft de manager customer experience nog een ultieme tip voor aankomende stagiairs? “Jazeker! Bedenk goed waar je wilt stage lopen en waarom. Als jij dat goed kunt vertellen komt jouw passie en energie vrij en zal het bedrijf eerder geïnteresseerd zijn. Wil je stage lopen bij ons? Mail of bel ons, er is meer mogelijk dan je wellicht denkt.

Lees meer over: e-commerce, ondernemend, stage