1. Home
  2. Voor bedrijven
  3. Stage

Stage

Tio-studenten lopen jaarlijks stage. Deze stages zijn erop gericht om het geleerde in praktijk te brengen. De stages vinden veelal plaats in de maanden mei tot en met augustus, en duren minimaal 13 weken. Afhankelijk van het door de student gekozen studietraject, kunnen stages ook plaatsvinden vanaf september, of vanaf januari.

Voorwaarden voor een stageplek

Een geschikte stageplaats voldoet aan een aantal belangrijke voorwaarden. Zo dienen de werkzaamheden aan te sluiten bij de opleiding van de student, is binnen de organisatie een begeleider aanwezig met voor de opleiding relevante vakkennis op minimaal hbo-niveau, en zorgt u voor een veilige werkomgeving.
Als het een stage betreft voor een van de mbo-opleidingen, dan dient uw organisatie als leerbedrijf erkend te zijn.

Richtlijn stagevergoeding

Type
stage

Jaargang
studie

Invulling

Duur

Stagevergoeding aan student

Stage mbo

Alle

Operationeel

13 weken

€ 62,00 bruto per week

Stage hbo

Jaar 1

Operationeel

13 weken

€ 62,00 bruto per week

Stage hbo1

Jaar 2

(assistent) Management

13 weken

€ 62,00 bruto per week

Stage hbo1

Jaar 3

Vrije invulling i.h.k.v. minor

13 tot 20 weken

€ 62,00 bruto per week

  1. Een hbo-student kan een combinatie maken van deze onderdelen, waardoor de student voor een langere periode beschikbaar is voor het bedrijf. 

Managementstages

Door het aanbieden van verlengde managementstages (tot 10 maanden) biedt Tio aan de excellente studenten graag de ultieme uitdaging. Uitsluitend de Top-studenten komen in aanmerking voor een managementstage bij gerenommeerde bedrijven en ontwikkelen zo hun managementskills. Tijdens de managementstage leren studenten meer dan bij een reguliere stage. Denk hierbij aan leidinggeven, beslissingen nemen en het aansturen van een team.

Interesse?

Stageplek aanbieden