1. Home
  2. Nieuws
  3. Eventmanagementstage in Londen

Eventmanagementstage in Londen

Hotelmanagementstudente Renate Rog loopt stage in het geweldige Londen en dan ook nog eens op het gebied van eventmanagement! Dit doet ze bij Barnet Education Business waar ze verantwoordelijk is voor het organiseren van evenementen.

Renate: “Ik koos voor mijn stagebedrijf, omdat ik een stage wilde die gericht was op evenementen, maar niet gelijk op grote evenementen. Hier kon ik me richten op kleinere evenementen en had ik gelijk een ander soort stage te pakken dan de meeste eventstages. Ik kreeg daardoor veel verantwoordelijkheden en veel vrijheid.”

Stage in het buitenland

“Als je de mogelijkheid hebt om een internationale stage te doen, zou ik het ook zeker doen! Tio heeft veel connecties en daarvan zou ik dan ook zeker gebruik maken. Er zijn obstakels, maar dat maakt het juist zo leuk. Hoewel ik het door mijn jonge leeftijd best nog lastig vond om drie maanden van huis te zijn, is het me uiteindelijk heel erg meegevallen. De mensen hier zijn supervriendelijk.”

Open dagen

"Ik ben verantwoordelijk voor o.a.  het organiseren van een open dag voor cursussen die ze hier aanbieden. Het was zeker een grote verantwoordelijkheid die ik van ze kreeg, maar ik was gemotiveerd om het goed te doen. Het leukste aan deze stageplek was dat ik heel veel vrijheid kreeg in wat ik moest doen. Ik kon het helemaal zelf invullen en kreeg daarbij ook feedback, wat ik ook echt heel fijn vond."

Van theorie naar praktijk

"Ik ben erachter gekomen dat eventmanagement heel goed bij mij past. Hetgeen ik tijdens het vak Eventmanagement heb geleerd kon ik direct in de praktijk brengen. Die kennis heeft me enorm geholpen."

We hebben Renate gevraagd hoe zij haar hogeschool en opleiding beoordeelt:
  • Hoe beoordeel je je opleiding? Goed
  • Hoe beoordeel je Tio? Goed

Volg Renate op LinkedIn