1. Home
  2. Nieuws
  3. Makelaardij en Vastgoed zónder numerus fixus: alleen bij Tio

Makelaardij en Vastgoed zonder numerus fixus: alleen bij Tio

Wil jij binnenkort starten met de hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij? En heb je geen zin in een strenge selectieprocedure, om vervolgens maar te hopen dat je wordt toegelaten? Kies dan voor Tio Business School! Tio biedt als enige opleider Vastgoed en Makelaardij aan zónder numerus fixus. En meld je je na medio januari aan, dan kun je alleen bij Tio nog starten met deze opleiding in september.

Geen numerus fixus bij Tio

Tio is de enige opleider in Nederland die de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed aanbiedt zonder numerus fixus. Dit is een uitgebreide selectieprocedure die wisselt per opleider: vaak moet je een (reken)opdracht maken of toets doen, je motivatie toelichten, een selectiegesprek voeren en pas daarna mag een deel van de studenten starten. Tio doet niet aan numerus fixus: schrijf je je op tijd in en voldoe je aan de vooropleidingseisen, dan ben je verzekerd van een plek. Let wel op: jaarlijks ontstaan er wel wachtlijsten. Ben je zeker van je keuze, schrijf je dan op tijd in op de vestiging van jouw keuze. 

Starten in september kan nog

Bij numerus fixus-opleidingen geldt een strenge aanmelddeadline: dit jaar kon je je aanmelden tot medio januari als je in september wilde starten. Deadline gemist? Geen stress: bij Tio kun je je nog steeds aanmelden om in september te starten!

Hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed

Eerst meer weten over Tio’s hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed? Groot gelijk! Je leert tijdens deze praktijkgerichte opleiding alles over vastgoed, taxeren, locatieontwikkeling en de wet- en regelgeving die daarbij komt kijken. Ook werk je aan je management- en ondernemerschapsskills, doe je praktijkgericht onderzoek, ga je op (internationale) stage en zet je stappen in je professionele ontwikkeling. Dus denk jij graag na over hoe mensen wonen en werken? En zie je jezelf al waarde bepalen, verkopen en onderhandelen? Doe de check en kijk of Makelaardij en Vastgoed iets voor jou is, of neem hier vast een kijkje in je toekomst!

Meer info op de open dag

Ga je voor een studie aan Hogeschool Tio, dan weet je dat je goed zit. De Keuzegids Hbo heeft Tio namelijk uitgeroepen tot Beste kleine hogeschool van Nederland! Wil je meer informatie over studeren bij Tio en de opleiding Makelaardij en Vastgoed? Je bent altijd welkom op een open dag. Je krijgt informatie over de opleiding, kunt al je vragen stellen aan studenten en docenten en natuurlijk sfeer proeven! Zien we je snel?