Hotel Winterbries wint project Hotel- en Eventweek

Hotel Winterbries is het winnende hotel van de Hotel- en Eventweek. Tijdens dit project runnen eerstejaarsstudenten Hotel- en Eventmanagement en tweedejaarsstudenten Hotelmanagement van alle Tio-vestigingen een week lang een eigen hotel. Tio feliciteert alle studenten van het hotel met het behalen van de winst!

Tijdens de Hotel- en Eventweek is het aan de groep studenten om te bepalen wat het thema wordt van het hotel, welke evenementen er worden georganiseerd en wat voor eten en drinken er geserveerd wordt. Alle hotels wordt door een aantal mystery guests bezocht en op basis van dit oordeel wordt de winnaar uitgeroepen.

Dit jaar waren de mystery guests enorm te spreken over de geweldige gastvrijheid, de aankleding van het hotel en de geserveerde gerechten bij hotel Winterbries. “De gastvrijheid straalde er bij alle studenten vanaf. Iedereen was bereid het voor de gasten zo aangenaam mogelijk te maken en de aankleding van het hotel klopte van a tot z. Daarnaast speelden de studenten ook enorm goed in op speciale verzoeken zoals dieetwensen”, aldus een van de mystery guests.

Uiteindelijk werd het hotel beoordeeld met een mooie 8,7 en daarmee werd het de winnaar van deze editie!

Lees meer over: hotelmanagement, project, winnaar