1. Home
  2. Nieuws
  3. Laudine (18) wint complete opleiding aan Hogeschool Tio

Laudine (18) wint complete opleiding aan Hogeschool Tio

Laudine is volgens vakjury beste student voor de beste hogeschool

Laudine (18) uit Kudelstaart is afgelopen vrijdag tot winnaar bekroond van Tio’s winactie ‘Beste hogeschool zoekt beste student’. Zij wint daarmee een complete opleiding bij Hogeschool Tio.  

Bekijk ook de foto's

Meer dan 10.000 publieksstemmen

Laudine meldde zich in maart aan voor de winactie en nam vervolgens deel aan de kennisquiz. Aan de hand van deze quiz werd een top 25 geselecteerd die door ging naar de één na laatste ronde, waarin zij een groot aantal publieksstemmen wist binnen te slepen met haar filmpje en stempagina. In totaal werden er, over de top 25 verdeeld, meer dan 10.000 stemmen uitgebracht. Afgelopen vrijdag won Laudine de wedstrijd op basis van het oordeel van de vakjury. In 2021 begint zij aan de opleiding Hotel- en Eventmanagement bij Hogeschool Tio Amsterdam.

“Kickstart geven aan mijn carrière”

Winnares Laudine is enorm blij: “Ik vind het geweldig dat ik gewonnen heb! Ik had dit oprecht niet verwacht. Met een opa die jaren in de hotellerie heeft gewerkt, maakte ik al vroeg kennis met deze branche. Tien jaar terug zei ik al dat ik de baas wil worden van een hotel. Ik kijk er ontzettend naar uit om te studeren bij Hogeschool Tio om zo een kickstart te geven aan mijn carrière!”

Enorm enthousiast

Marion Ariëns, Tio-docent en voorzitter van de vakjury: “Bij Laudine zit hospitality in het bloed, dat zagen we direct. Met haar enorme enthousiasme wist ze ons ook direct te overtuigen. We zijn verheugd haar de opleiding cadeau te doen. We vinden namelijk dat de beste toekomstige student het verdient om bij ons een vliegende start van haar carrière te maken. Met ons kleinschalige, persoonlijke onderwijs en de actuele kennis en praktijkervaring die Tio-docenten meenemen in hun lessen, kunnen we Laudine dat zeker bieden.”

+7
Lees meer over: winnaar