1. Home
  2. Over Tio
  3. Hotel ParadICE wint Hotel- en Eventweek

Hotel ParadICE wint Hotel- en Eventweek

Winnaar van het project Hotel- en Eventweek is Hotel ParadICE. Tio feliciteert de studenten van Hotel ParadICE in Heeg met het behalen van de winst!

De beoordelaars en mistery guests waren vooral te spreken over de geweldige gastvrijheid, aankleding van het hotel en de geserveerde gerechten.

 

Zojuist is op de vestigingen Amsterdam en Utrecht een cheque aan de winnende studenten overhandigd.


Prijs

De studenten van Hotel ParadICE in Heeg winnen een bedrag van 40 euro per persoon om te besteden aan een leuke reünie. Onder het motto ‘Winter Wonderland' hebben zij ervoor gezorgd dat elke dag een wonderlijk wintertafereel had.


Ranglijst

Alle hotelschoolstudenten hebben super hard hun best gedaan. En dat is ook wel te zien aan de hoge cijfers die de hotels hebben ontvangen:

  1. Hotel ParadICE: 8,6
  2. The Scandinavian Lodge: 8,5
  3. Hotel El Mundo: 8,4
  4. Hotel het Noorderlicht: 8,1
  5. Hotel 007: 7,9


De studenten en de hotels werden beoordeeld op concept, website, PR, receptie, restaurant, bar, hotelaankleding en financiën. 


Over de Hotel- en Eventweek

Tijdens de Hotel- en Eventweek runnen studenten Hotel- en Eventmanagement en Hotelmanagement een week lang verschillende hotels door heel Nederland. Een half jaar voorbereiding gaat er aan vooraf. Menu’s samenstellen, personeelsroosters maken, kostprijzen calculeren, workshopprogramma’s organiseren, inkopen van goederen, de boekhouding opzetten, er komt heel wat bij kijken om een hotel volledig te runnen!


Hotel ParadICE