Ramon Beuk en Pierre Wind op Hotelpraktijkweek

Ramon Beuk en Pierre Wind zullen tijdens de Hotelpraktijkweek (van maandag 10 januari tot en met donderdag 13 januari) ieder een workshop verzorgen.


De Tio-studenten van de Hotelpraktijkweek in Soest wisten beide BN’ers te strikken om een culinaire twist aan deze speciale week te geven. Wilt u erbij zijn? Dat kan! U kunt voor deze en andere workshops, diners en overnachtingen reserveren via de website van Hotel Senses: www.hotelsenses.nl. U bent van harte welkom!


Hotelpraktijkweek

Tijdens de Hotelpraktijkweek runnen studenten Hotel- en Eventmanagement (hbo) en Hotelmanagement (mbo) samen diverse hotels in Nederland. De hotels worden leeg opgeleverd en aan de studenten de taak om het hotel een week lang draaiende te houden. Personeelsplanningen, koken, serveren, kamers indelen, housekeeping, front office, gasten begeleiden en workshops organiseren: de studenten regelen het zelf. De opbrengst van de Hotelpraktijkweek komt ten goede aan stichting YEBO, die zich inzet voor de verbetering van de onderwijsomstandigheden in Zuid-Afrika.