1. Home
  2. Over Tio
  3. INCH ALLEGRO AWARD VOOR TIO-ALUMNUS

INCH ALLEGRO AWARD VOOR TIO-ALUMNUS

Alumnus Justin Voss heeft op de Horecava voor Tio de INCH Allegro Award in de wacht gesleept. Hij kreeg de award voor de inzet die hij heeft getoond. Justin is actief alumnus en staat bijvoorbeeld regelmatig op beurzen en open dagen om voorlichting te geven aan toekomstige studenten.


INCH

Justin ontving de award tijdens de nieuwjaarsborrel van INCH tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam. INCH staat voor International Network Connecting Hotelschool graduates. De vereniging is in 1932 opgericht en is een netwerkplatform voor iedereen die het diploma van een erkende hoge hotelschool heeft behaald. Ook Tio-alumni zijn lid van INCH. Daarnaast zijn de afgestudeerden van Hogeschool Tio verenigd in Tio Alumni.


Tio Alumni

De alumnivereniging van Tio zet zich in om contacten tussen oud-studenten en Tio warm te houden en onderlinge contacten tussen alumni te versterken en uit te breiden. De leden komen enkele keren per jaar samen tijdens netwerkborrels, cabaret- of theatervoorstellingen, masterclasses of evenementen. De focus ligt hierbij op het uitbreiden van het netwerk. Daarnaast is er veel aandacht voor het digitale netwerken. Bijvoorbeeld door middel van het delen van vacatures, het uitwisselen van kennis en het delen van branche informatie.


Talent of the Year

Tijdens Future Hotello, het netwerkevenement voor studerende Hotello’s dat ook plaatsvond op de Horecava, is Tio-studente Judith van der Borch tot Verwolde verkozen tot Talent of the Year 2016. Deze prestigieuze award is voor de student die bewonderingswaardig is afgestudeerd of iets bijzonders in de praktijk heeft gebracht.Volg Justin op Linkedin.