U bevindt zich hier

 
Tio Alumni

Tio Alumni

De afgestudeerden van Hogeschool Tio zijn verenigd in Tio Alumni. Tio Alumni zet zich in om contacten tussen oud-studenten en Tio warm te houden en onderlinge contacten tussen alumni te versterken en uit te breiden.

Netwerken

Tio Alumni komen enkele keren per jaar samen tijdens netwerkborrels, cabaret- of theatervoorstellingen, masterclasses of evenementen. De focus ligt hierbij op het uitbreiden van je netwerk. Daarnaast is er veel aandacht voor het digitale netwerken. Bijvoorbeeld door middel van het delen van vacatures, het uitwisselen van kennis en het delen van branche informatie.

Bekijk de alumniwebsite


Haal meer uit je carrière

Na de studietijd aan Tio hebben de meeste afgestudeerden nog zo’n 40 arbeidsjaren te gaan. Ondanks het grote belang van een goede opleiding beslaat Tio dus maar een klein deel van je leven. Tio Alumni zorgt ervoor dat je nog meer uit die studietijd én, nog belangrijker, uit je carrière haalt.

Alumninetwerk


“Een alumninetwerk is erg belangrijk voor mij. Tijdens evenementen is het makkelijk contact maken en ideeën uit te wisselen” 

Stefan Sprenkels

Alumnus


Masterclass André Kuipers

Een masterclass van ongekende hoogte


Tio Alumni stimuleert de contacten tussen oud-studenten door middel van het organiseren van allerlei activiteiten, zoals netwerkborrels, kennisevents en masterclasses.ZO VIND JIJ JE DROOMBAAN

Tegenwoordig is het niet ongewoon dat bedrijven honderden sollicitaties binnenkrijgen bij het plaatsen van een vacature. En dat met slechts één baan te vergeven. Hoe zorg jij er dan voor dat jouw brief boven al die andere uit springt?

SOLLICITATIETIPS


“Tio Alumni kan je net dat extra opstapje bieden naar bijvoorbeeld de start van je carrière, een nieuwe baan of een goede opdracht” 

Dignus Heijning

Alumnus


Activeer je account

Als Tio-gediplomeerde kun je terecht op de website, www.tioalumni.nl. Hier kun jij als oud Tio-student je persoonlijke account activeren. Vanuit dit account kun je gebruik maken van een aantal features van het alumninetwerk. Zo kun je:

  • Oud-jaargenoten terugvinden in een interactief smoelenboek;
  • Vacatures vinden die wij als alumninetwerk gebundeld en per branche beschikbaar stellen; 
  • Je inschrijven voor exclusieve Tio Alumni events;
  • Linken met collega’s die ook aan Tio gestudeerd hebben;
  • Nieuws, vragen en meer delen op jouw eigen timeline.


Activeren is eenvoudig. Na je afstuderen krijg je een e-mail met je persoonlijke inloggegevens. Het activeren van jouw account is kosteloos. Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld. Geen e-mail ontvangen? Laat dan je e-mailadres op de website achter en wij maken een account voor je aan. 

Activeer je accountVolg Tio Alumni op: