1. Home
  2. Over Tio
  3. Tio-studente talent of the year

Tio-studente talent of the year

Tijdens Future Hotello, het netwerkevenement voor studerende Hotello’s dat woensdag plaatsvond op de Horecava, is Tio-studente Judith van der Borch tot Verwolde verkozen tot Talent of the Year 2016. Deze prestigieuze award is voor de student die bewonderingswaardig is afgestudeerd of iets bijzonders in de praktijk heeft gebracht.


Gastvrijheid en beleving
Judith van der Borch tot Verwolde won de award mede dankzij haar enthousiaste video-pitch over haar hospitality-DNA en haar visie op de toekomst. “Ik wil waken over dat wat we allemaal lief hebben; gastvrijheid en beleving is het allerbelangrijkste in de hospitality”, aldus een vereerde
Tio-studente Hotel- en Eventmanagement. De prijs bestond onder meer uit een iPhone 6S en een luxeverpakking Schlumberger.


De verkiezing

Net als bij Hotello of the Year is Talent of the Year een verkiezing die zich richt op hotello’s, in dit geval specifiek voor de huidige studenten van de erkende hoge hotelscholen. In de periode september-oktober konden studenten genomineerd worden. Vestigingsmanager in Utrecht Monique Keurentjes en commercieel manager Geert van der Meer waren er om haar ook nog persoonlijk te feliciteren met een bos bloemen.