1. Home
  2. Over Tio
  3. Team Eindhoven wint Eventweek 2014

Team Eindhoven wint Eventweek 2014

Zij winnen de Eventweek 2014!


Opdrachtgever Randstad Nederland koos het concept van het studententeam van Tio Eindhoven als beste concept voor hun jubileumevent. Van harte gefeliciteerd dames, goed gedaan!


Studenten Misha Yu (voorzitter), Emma Zijderveld, Méral Westbroek, Kimberly de Ley, Carlijn Verhappen, Charlotte Lange, Vera Keulen, Veronique Derckx en Robin Geurts vormden het beste team aldus de jury. Zij presenteerden een concept met een innovatieve touch, namelijk de VR Master. Een kartonnen bril waar je je smartphone in kunt schuiven en waarmee je virtual reality beelden kan zien. Je moet daarvoor een app downloaden en kunt vervolgens overal 'binnen' kijken. Op deze manier wil het team Randstad medewerkers van over de hele wereld bij elkaar op kantoor of bij elkaar op het jubileumfeest laten rondkijken. Daarnaast bedacht het team ‘Myhighfive’ – gebaseerd op de High Five machines van KLM - een toepassing waarmee ze ook mensen van kleine vestigingen deel konden laten nemen. Daarnaast presenteerde het team een helder verhaal en een mooi duidelijk filmpje. Terechte winnaars dus!


Over het project

De Eventweek is een project voor de tweedejaars studenten Hotel- en Eventmanagement. In teams bedenken ze een uniek eventconcept voor een grote speler, in dit geval Randstad Nederland. Tijdens de Eventweek strijd je mee in de Student Eventgame, waarbij je met minimale middelen een maximaal evenement bedenkt. Je bezoekt diverse evenementen: een festival, concert, wedstrijd of theatervoorstelling bijvoorbeeld, en brengt verslag uit over de organisatie. Daarnaast neem je een kijkje bij eventbedrijven.


cid:C46F065D-58FB-4639-9792-5EFB3F072502@Home