1. Home
 2. Vestigingen
 3. Eindhoven

Tio Business School Eindhoven

Lichtstad Eindhoven barst van de creativiteit, innovatie, kennis, design én studenten. De Tio Business School Eindhoven ligt in het hart van het gezellige centrum, op acht minuten lopen van het Centraal Station.
In Eindhoven kun je een hbo-, master- of mbo-opleiding volgen op het gebied van business, hospitality, marketing en makelaardij.

Opleidingen bij Tio Eindhoven

Midden in Eindhoven, pal naast uitgaansstraat Stratumseind, vind je een van Tio’s meest vriendelijke vestigingen. Naast de sfeer en mogelijkheden op de vestiging kies je Eindhoven vanwege de kansen in de stad. Denk aan de vele grote internationale bedrijven die er gevestigd zijn of evenementen als GLOW en de Dutch Design Week. Eindhoven is de design-hoofdstad van Nederland waar je creativiteit elke dag wordt uitgedaagd.

De volgende opleidingen worden aangeboden in Eindhoven:

Studeren aan Tio Business School Eindhoven

Het is hier fijn studeren: de vestiging is kleinschalig, de sfeer persoonlijk en er ontbreekt er niets om je studie een succes te maken. Denk aan de mooie praktijklokalen zoals het restaurantlokaal, of de stilteruimtes waar je je goed kunt concentreren. Klets tussen de lessen door bij met je medestudenten in de kantine of speel een potje tafelvoetbal.

Als je vragen hebt over je studie of over het vinden van een stageplek, kun je altijd vertrouwen op de ondersteuning van je studiecoach. De assistent-vestigingsmanager is er bij praktische vragen over de vestiging of tentamenuren. En weet dat je altijd de meest recente informatie kunt vinden op de schermen in het gebouw.

Ontdek studentenstad Eindhoven

Eindhoven is een echte studentenstad, met alles wat het leven aangenaam maakt. In Eindhoven geniet je van de goede dingen van het leven en van de bourgondische gastvrijheid. Bij Tio Eindhoven vind je veelal studenten uit de zuidelijke provincies en België. Ook steeds meer internationale studenten komen naar de lichtstad, al was het maar vanwege de vele multinationals en topevenementen als GLOW en de Dutch Design Week.

Innovatiefste stad ter wereld

Uit een OESO-onderzoek blijkt dat Eindhoven met afstand de meest innovatieve stad ter wereld is. Nergens ter wereld worden gemiddeld per inwoner meer patenten aangevraagd dan in Eindhoven. Per 10.000 inwoners worden er jaarlijks 22,6 patenten aangevraagd. Ter vergelijking: het Amerikaanse San Diego staat tweede met 9,0 patenten.

In Eindhoven gevestigde multinationals zoals ASML, Philips en VDL spelen een grote rol in de kwalificatie ‘kennisstad’. Een mooie omgeving voor de start van je carrière. 

Video's Tio Eindhoven

 • Volg de rondleiding door Tio Eindhoven
  Volg de rondleiding door Tio Eindhoven
 • Binnenkijken bij Hogeschool Tio Eindhoven
  Binnenkijken bij Hogeschool Tio Eindhoven
 • Studeren bij Tio iets voor jou?
  Studeren bij Tio iets voor jou?
 • Praktijklokaal receptie bij Tio
  Praktijklokaal receptie bij Tio
 • Praktijklokaal toerisme bij Tio
  Praktijklokaal toerisme bij Tio
 • Boardroom praktijklokaal bij Tio
  Boardroom praktijklokaal bij Tio
 • Studentenvereniging Cognatio - altijd gezellig bij Tio
  Studentenvereniging Cognatio - altijd gezellig bij Tio

Meer info

Ontmoet het team van Tio Eindhoven

"Tio Eindhoven kenmerkt zich door hardwerkende studenten in een persoonlijke omgeving vol Brabantse gezelligheid!"
Nicole Faasse | Vestigingsmanager
"Wil je een dagje meelopen met een van de studenten? Ik regel het graag voor je!"
Elke Goosen | Assistent Vestigingsmanager
"Vraagbaak, begeleiding, steun en toeverlaat: als studiecoach staan wij voor onze studenten klaar."
Vera van Bakel | Studiecoach
"Vragen over studievoortgang of stage, mijn deur staat altijd open. Loop gerust binnen!”
Debbie Wolfs | Studiecoach
"Je hele studie sta ik voor je klaar als jouw persoonlijke studiecoach."
Stef Schreuder | Studiecoach

Benieuwd naar de vestiging?

Gewoon vanuit huis of de trein een rondleiding door Tio Eindhoven? Dat kan met de virtuele tour. Bekijk de kantine, de boardroom, het luchtvaartlokaal, het hotellokaal en het restaurantlokaal. Klik op de cijfers aan de rechterkant en je komt in een andere ruimte. Veel plezier met het binnenkijken bij Tio Eindhoven!


View Larger Map

Fotoalbum Tio Eindhoven

+10