U bevindt zich hier

 
Hogeschool Tio Eindhoven

Hogeschool Tio Eindhoven

Eindhoven loopt voorop op het gebied van technologie en design en wordt daarom ook wel dé kennisstad van Nederland genoemd. De Tio-vestiging ligt op acht minuten lopen van het Centraal Station en in het centrum van de stad.


Studeren bij Tio Eindhoven

Hogeschool Tio Eindhoven biedt hbo- en mbo-opleidingen aan op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, e-commerce en business.Dit is Tio Eindhoven

Nanneke Christiaanse, vestigingsmanager Tio Eindhoven“Tio Eindhoven is kleinschalig, we kennen alle studenten bij naam. Dat maakt het heel gezellig, gemoedelijk en persoonlijk”Nanneke Christiaanse

Vestigingsmanager Tio Eindhoven


Deze op één na kleinste Tio-vestiging is gevestigd aan het Begijnenhof, pal naast uitgaansstraat Stratumseind. Bij Tio Eindhoven vind je met name studenten uit Brabant, Limburg en België. Een gezellige mengelmoes die zorgt voor een uitstekende sfeer.

Maak kennis met de medewerkers


studentenstad

Eindhoven is een echte studentenstad, met alles wat het leven aangenaam maakt. In Eindhoven geniet je van de goede dingen van het leven en van de bourgondische gastvrijheid. Ook als je van cultuur houdt, zit je goed in Eindhoven. Het Van Abbemuseum bijvoorbeeld geldt als een vooraanstaand museum voor moderne kunst.


Innovatiefste stad ter wereld

Uit een OESO-onderzoek blijkt dat Eindhoven met afstand de meest innovatieve stad ter wereld is. Nergens ter wereld worden gemiddeld per inwoner meer patenten aangevraagd dan in Eindhoven. Per 10.000 inwoners worden er jaarlijks 22,6 patenten aangevraagd. Ter vergelijking: het Amerikaanse San Diego staat tweede met 9,0 patenten.

Eindhoven is dus een toonaangevende kennisstad. Multinationals als ASML, Philips en VDL spelen daarin een grote rol. Een mooie omgeving voor de start van je carrière.


ROndleiding door Tio EIndhoven


VOORDELIG MET DE BUS NAAR TIO

Er zijn voor jou verschillende mogelijkheden waarmee je in Brabant goedkoper met de bus naar school kunt. Jongeren van 12 t/m 18 jaar kunnen bijvoorbeeld kiezen voor het altijd korting (40%) abonnement of het jeugdabonnement.


Ben je 16 of 17 jaar oud? Dan kun kiezen voor het maandabonnement ‘Brabant vrij 16/17-jarigen’. Met dit abonnement kun je de hele maand op werkdagen onbeperkt reizen met de bus in heel Brabant. Het abonnement kost € 43,20 per maand.

MEER INFORMATIE

TIO: ALTIJD DICHTBIJ

Hogeschool Tio heeft vijf vestigingen verspreid over Nederland en een hoofdkantoor in Utrecht. Je profiteert zowel van de kleinschaligheid en persoonlijke aanpak op de vestigingen als van de daadkracht en het netwerk van een landelijke organisatie.GOED BEREIKBAAR

De vijf vestigingen van Tio liggen op toplocaties in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Welke studiestad je ook kiest, je loopt in maximaal 10 minuten vanaf het station naar de Tio-vestiging.

MEER OVER TIO ALS LANDELIJKE ORGANISATIE
Adresgegevens
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12
5611 EL Eindhoven
030 - 7 999 000
eindhoven@tio.nl