1. Home
  2. Master hospitality management
  3. Toelating

Master of Business Administration - Specialisatie Hospitality Management

Hbo Master Hospitality & Leisure 1 jaar

Toelating

Hieronder vind je de toelatingseisen voor de Master of Business Administration met specialisatie Hospitality Management. Bekijk of jij kan starten met deze masteropleiding.

Toelatingseisen

Direct aanmelden voor deze opleiding

Starten in september of januari?

Je kunt op twee momenten in het jaar starten met deze Master of Business Administration: 1 september of in 1 januari.

Aftrap studiejaar

Je start jouw MBA met unieke introductiedagen in de week vóór de eerste lesweek. Je leert tijdens deze introductiedagen je medestudiegenoten beter kennen, krijgt informatie over de opbouw van de studie én gaat aan de slag met een uitdagende casus die wordt gedeeld door een inspirerende gastspreker.

Aanmeldings- en inschrijfprocedure

De Master of Business Administration, te volgen in het Nederlands én in het Engels, wordt eind augustus op alle vestigingen aangeboden en op de vestigingen Amsterdam en Rotterdam ook in januari. Er is veel belangstelling voor onze opleidingen. Hierdoor ontstaan jaarlijks wachtlijsten. Dus ben je zeker van je keuze, meld je dan aan op onze open dagen of via de website.

Hoe ziet je inschrijving eruit?
Heb je het online inschrijfformulier ingevuld? Dan ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving. Controleer alle informatie die je hebt ingevuld goed.
Na je inschrijving vragen wij je om extra informatie aan te leveren. Denk aan een kopie van je identiteitsbewijs en informatie over je vooropleiding. Ook vragen wij om een kopie van je diploma en je cijferlijst. Heb je jouw diploma nog niet behaald? Stuur ons je cijferlijst en diploma zodra je deze hebt ontvangen. Plaatsen worden toegekend op volgorde van inschrijving.

Toelatingsprocedure
Na ontvangst van je officiële inschrijving stuurt Tio je (als er geen wachtlijst is) een schriftelijke bevestiging van toelating. Voor de Master of Business Administration geldt dat je wordt toegelaten met een hbo-bachelordiploma en dat werkervaring geen vereiste is. Eventueel kan je een extra module volgen voor de start van de opleiding. Bovendien ontvang je na aanmelding een uitnodiging voor een kosteloze persoonlijkheids- en capaciteitentest.

Aanmelden voor deze opleiding

Inschrijvingsduur
Het eenjarige MBA-traject loopt van 1 januari 2024 tot 31 december 2024 of van 1 augustus 2024 tot en met 31 augustus 2025. Heb je nog niet alle modules afgerond? Dan kun je een verlengde inschrijving per module aanvragen. De kosten per module bedragen € 500. Ben je (daarnaast) na de einddatum niet klaar met afstuderen, dan is er de verlengde inschrijving voor afstuderen à € 500 per maand.