1. Home
 2. Master hospitality management

Master of Business Administration - Specialisatie Hospitality Management

Hbo Master Hospitality & Leisure 1 jaar

MBA - Specialisatie Hospitality Management

Kom studeren bij de beste hogeschool van NederlandMensen een onvergetelijke ervaring bezorgen: dat is één van jouw belangrijkste drijfveren. Wil je jouw talenten hierin verder ontwikkelen en de top bereiken? Kies dan voor de specialisatie Hospitality Management van de Master of Business Administration.
Zet je carrière voort in verschillende managementfuncties. Denk aan general manager, horecamanager, manager huisvesting of eventmanager.

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Past deze opleiding bij jou?

De masteropleiding Master of Business Administration leidt je op tot allround professional met een specialisme in hospitality management. Herken jij jezelf in één of meer van deze eigenschappen? Dan is deze studie iets voor jou! Ben jij:

 • Ambitieus?

  Jij wil verder komen in je carrière en je leven. Voor jou is 'the sky the limit.' Jij wilt het beste uit jezelf halen en jouw talenten optimaal inzetten. Jij wilt de top bereiken!

 • Onderzoekend?

  Hoe zit een bedrijf precies in elkaar? Jij weet veel van het bedrijfsleven, hoe processen werken en hoe medewerkers met elkaar samenwerken. Met deze kennis kun jij het verschil maken.

 • Breed georiënteerd?

  Jij wilt graag een brede basis hebben. Jij hebt een goed fundament en op vele aspecten goede diepgaande kennis opgebouwd. Door jouw 'allround' kennis kan jij overal aan de slag.

 • Kritisch?

  Jij bent kritisch op jezelf en anderen. Jij gaat verder waar anderen stoppen. Jij denkt altijd net die ene stap verder vooruit waardoor je de anderen voor blijft.

 • Trots op je prestaties?

  Jij laat graag zien dat je een harde werker bent en bent trots als jij straks de mastergraad mag dragen.

 • Gemotiveerd en gedreven?

  Jij weet wat je wilt en je weet hoe je dat wilt bereiken. Jij wacht niet af tot er iets moet gebeuren, jij onderneemt zelf actie en toont initiatief.

 • Oplossingsgericht en strategisch?

  Jij denkt in oplossingen en staart je niet blind op het probleem. Een probleem is voor jou een uitdaging. Het is een manier om te verbeteren. Daarnaast denk jij naast de korte ook graag na over de lange termijn. Jij voorziet wat de gevolgen en de invloed zijn van jouw beslissingen.

 • Analytisch?

  Jij bent de onderzoeker. Jij kunt een vraagstuk vanuit meerdere hoeken bekijken. Je ziet de grote lijn, maar ook de details. Jij gaat niet alleen voor het ‘wat’, maar ook het ‘waarom’ van de vraag.

Herken jij jezelf in één of meer van bovenstaande termen? Voor meer informatie bekijk je het studieprogramma. Of vraag de studiegids aan. 

Master of Business Administration in beeld

 • Dit is de Master of Business Administration
  Dit is de Master of Business Administration
 • Master of Business Administration programme at Tio University
  Master of Business Administration programme at Tio University
 • Benefits of a Masters degree in the workfield
  Benefits of a Masters degree in the workfield
 • MBA students on study trip in Berlin
  MBA students on study trip in Berlin

Hospitality Management

Als hospitality manager staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel, weet je hoe je duurzaam onderneemt en hoe je kansen om te vernieuwen ontdekt én benut. Je innoveert en houdt je bezig met de strategische tak van facilitairmanagement. Leiding geven en mensen op hun gemak stellen gaan bij jou hand in hand. Bij Tio leer je de fijne kneepjes van het vak.

Jouw successtory

Met de MBA en specialisatie in Hospitality Management til je je carrière in één jaar naar een hoger niveau. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door professionals uit de praktijk bij de beste hogeschool van Nederland.
Na afronding mag je met jouw internationaal erkende masterdiploma de graad MBA (Master of Business Administration) achter je naam voeren. Met een aantekening Hospitality Management op het getuigschrift.

Waardevolle opleiding

Met Tio’s Master of Business Administration ben je verzekerd van een waardevol diploma: Tio staat bekend om haar excellente onderwijskwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de hoge scores die Tio’s opleidingen al twaalf jaar op rij behalen in diverse rankings, zoals de Keuzegids. Je kunt rekenen op uitstekende begeleiding door professionals uit de praktijk bij de beste hogeschool van Nederland.

Waarom kiezen studenten voor de MBA met specialisatie Hospitality Management?

 1. Deze MBA verbindt theoretische verdieping direct aan de praktijk via cases, masterclasses en bedrijfsbezoeken.
 2. Tio heeft ruim een halve eeuw ervaring in dit vakgebied, en is al jaren de beste hogeschool van Nederland.
 3. Je kunt bij Tio versneld studeren: master in 1 jaar.
 4. Je specialiseert je in Hospitality Management. Je houdt je bezig met strategie, innovatie en duurzaam ondernemen in de hospitalitybranche.
 5. Met de Master of Business Administration geef je je carrière een boost.
 6. Het bedrijfsleven staat te springen om hoogopgeleide professionals zoals jij. Je ontwikkelt je als specialist binnen de business- en hospitalitybranche.
 7. Bij Tio ben je geen nummer, er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. 

Na de studie

Na de MBA-opleiding met de specialisatie Hospitality Management zet je je carrière voort in verschillende managementfuncties. Denk aan general manager, horecamanager, manager huisvesting of eventmanager. Deze functies kun je uitvoeren in het bedrijfsleven en in de hotel-en eventbranche. In dienst of als zelfstandige, nationaal en internationaal. Wil je weten wat je allemaal kunt worden? Bekijk dan hier je baankansen!

Bekijk jouw toekomstperspectief
De masteropleiding Master of Business Administration (CROHO-nummer 70024) is door de NVAO geaccrediteerd en leidt je in één jaar op voor de internationaal erkende MBA-titel. Kies je de specialisatie Hospitality Management, dan komt deze specialisatie als aantekening op je diploma te staan. Na afronding van de opleiding ontvang je het felbegeerde getuigschrift van Hogeschool Tio.