1. Home
  2. Nieuws
  3. Eerste MBA-diploma's uitgereikt

Eerste MBA-diploma's uitgereikt

Champagne, toga’s en mooie woorden: de eerste Tio-MBA-studenten studeren af. Met een internationaal erkend masterdiploma op zak en veel ervaringen rijker sluiten de Tio’ers hun eenjarige opleiding Master of Business Administration af.  

Tijdens de MBA werken studenten aan hun analytische skills, strategische vaardigheden en maken ze tegelijkertijd de vertaalslag naar de praktijk. Ook doen ze onderzoek en geven ze een advies aan de branche, werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling en gaan ze op studiereis.  

Verder ontwikkelen 

Topstudent Ilse van vestiging Utrecht haalde de opleiding met een gemiddelde van 7,98 en een 9 voor haar verdediging. “Een groot voordeel van de MBA is dat je je volledig kan focussen op je projecten, want je hebt geen tentamens.” Ilse heeft de smaak te pakken en studeert na haar MBA verder aan de universiteit. Andere studenten gaan op zoek naar een passende baan of beginnen aan een traineeship.   

"Jullie hebben je allemaal heel flexibel opgesteld en de resultaten van je onderzoek van alle kanten bekeken. Het was bikkelen, maar jullie hebben het wél gedaan!"
Docent en MBA-coach Mirjam Arnoldy

Prachtige afsluiting 

Alumnus Ben uit Amsterdam vertelt: “De uitreiking was een prachtige afsluiting van onze MBA en daarmee ook onze studietijd. Mooie speeches van onze geliefde docenten, een spetterende ceremonie en de gezelligheid van onze klasgenoten samen met onze vrienden en familie maakte de avond speciaal. Het was de kers op de studietaart.” 

Lees meer over: afstuderen, alumni, diploma, master