1. Home
  2. Master of Business Administration

Master of Business Administration hbo

Nieuw-stickerCROHO-nummer 70024

In het kort

Na je bachelor graag je kennis verdiepen of verbreden? Kies dan voor Tio’s Master of Business Administration (MBA). 
Je hebt bij Tio volop mogelijkheden om een master te volgen. In het verlengde van je Tio-opleiding, of in een andere discipline. Je kunt doorstromen vanuit één van de bachelors van Tio en ook instromen met een gelijkwaardig diploma.

Meer weten? Vraag vliegensvlug de studiegids aan

Past deze opleiding bij jou?

De masteropleiding Master of Business Administration leidt je op tot allround professional binnen grote organisaties en multinationals. Passen de volgende termen bij jou? Ben jij:

Ambitieus?

Je bent ambitieus en wil graag carrière maken. Met je bachelordiploma vind je doorgaans snel een baan na je studie. Met een masterdiploma heb je echter (nog) meer kansen op de arbeidsmarkt. Meer kansen op een leidinggevende functie, meer doorgroeimogelijkheden en je krijgt over het algemeen meer betaald.

Gedreven?

Je bent gemotiveerd om verder te leren. Je bent nog niet bereid om te stoppen met leren en je studententijd te beëindigen. Voor jou is een MBA een mooie uitdaging in jouw loopbaan.  

Bedrijfskundig ingesteld?

Wil jij je bedrijfskundig verder ontwikkelen? Dan kies je voor de MBA-opleiding van Tio! Als bedrijfskundige bepaal je de koers van organisaties. Je houdt je bezig met de organisatie en marktomgeving van bedrijven. Je maakt gebruik van inzichten uit andere disciplines zoals bedrijfseconomie, economie, psychologie en sociologie. 

Ondernemend?

Zie jij altijd en overal kansen? Dan heb je een ondernemende houding. Je blijft niet stil zitten als er iets moet gebeuren, maar bent proactief en gaat meteen aan de slag. Je bent avontuurlijk ingesteld en besluitvaardig. Je neemt de verantwoordelijkheid op je. Ondernemende mensen zoals jij zien wat er beter kan, of waar anderen behoefte aan hebben.

Een echte strateeg?

Wil jij graag een strategische functie? Dan helpt deze masteropleiding jou om je hiertoe te ontwikkelen. Vakken als Strategisch management en Internationaal ondernemen & innoveren maken jou geschikt om te bepalen welke strategie er gevolgd gaat worden, rekening houdend met de toekomst.

Analytisch?

Tijdens deze masteropleiding in Business Administration ontwikkel je je analytisch vermogen verder. Je weet hoe je een complex probleem systematisch kan ontleden. Je bekijkt het probleem van meerdere kanten en baseert je conclusie op feiten. 

Baanbrekend?

Wil jij graag je horizon verbreden? Dan is dit de ideale masteropleiding voor jou! Tijdens het studieprogramma volg je een kernprogramma en kun je je vervolgens specialiseren op het gebied van internationaal management, hospitality of commercieel management. 

Gesteld op een titel?

Wil jij graag een mastertitel achter je naam zetten? Dan is MBA een hele mooie! Een mastertitel helpt bij het verbeteren van je carrièrepad. Het geeft aan dat je ambitieus en gedreven bent en over de nodige kennis beschikt. 

Herken jij jezelf in bovenstaande termen? Voor meer informatie bekijk je het studieprogramma. Of kom sfeer proeven en maak kennis met studenten en docenten op de open dag. 

Master of Business Administration in beeld

Dit is de Master of Business Administration
Dit is de Master of Business Administration
Master of Business Administration programme at Tio University
Benefits of a Masters degree in the workfield

Waarom een master?

Een masteropleiding geeft academische verdieping aan je kennis en vaardigheden. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende standpunten. Zo leer je complexe problematiek op te lossen en op een innovatieve manier te denken. Je ontwikkelt een breed en diepgaand inzicht en leert kritisch te kijken. Hiermee vergroot je je kans op een baan en verhoog je bovendien je instapniveau en -salaris. Een masterstudie is dus een investering in de carrière voor een ambitieuze student.

Behaal je master in 1 jaar

Tio’s Master of Business Administration (MBA) is een twaalf maanden durende masteropleiding die je, na het behalen van je bachelor, op alle Tio-vestigingen kunt volgen. Tijdens de master specialiseer je je in de richting internationaal management, hospitality of commercieel management. Met deze MBA biedt Tio je de mogelijkheid een master te volgen in een kleinschalige omgeving. Je profiteert van de voordelen van Tio’s persoonlijke en excellente onderwijs.

Partneruniversiteiten

Liever een andere master volgen? Met je bachelordiploma van Tio kun je terecht bij verschillende Nederlandse universiteiten of bij een van Tio’s partneruniversiteiten in Europa, Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Oceanië. Voor sommige masteropleidingen is een pre-master vereist.

De Master of Business Administration (CROHO-nummer 70024) is door de NVAO geaccrediteerd en leidt je in één jaar op voor de internationaal erkende MBA-titel. Deze Master of Business Administration (MBA) wordt aangeboden in samenwerking met onze businesspartner NTI. NTI is de accreditatiehouder van deze opleiding, na afronding van de opleiding wordt door NTI Hogeschool het diploma afgegeven.