1. Home
  2. Nieuws
  3. Accountmanager bij Travelbird

Accountmanager bij Travelbird

Remco van Dam heeft Internationaal Toeristisch Management gestudeerd aan Tio Amsterdam. Inmiddels werkt hij als Account Manager New Business België bij TravelBird. Remco: “Het is een hele leuke salesfunctie waarin ik veel contact heb met onze partners. Uiteindelijk probeer ik een zo voordelig en goed mogelijk arrangement te krijgen voor onze leden.”

Na mijn afstuderen heb ik binnen twee maanden een baan gevonden. Ik zag de vacature als Account Manager bij TravelBird. Iemand tipte mij, ik heb gesolliciteerd en werd meteen aangenomen”, vertelt Remco.

Deals sluiten

Als Account Manager New Business voor de Belgische markt is Remco vooral bezig met het binnenhalen van nieuwe partners zoals hotels, restaurants, wellnesscentra en theaters. “Daar moet ik een deal mee sluiten zodat wij een aantrekkelijk arrangement kunnen aanbieden voor onze leden. Ik ga een dag per week naar België voor afspraken met potentiële klanten. De rest van de week zit ik op kantoor in Amsterdam en houd ik mij bezig met acquisitie en het afsluiten van de contracten”, vertelt Remco.

Een jong bedrijf

TravelBird is een jong bedrijf en is gespecialiseerd in vrije tijd. Remco: “Wij vinden dat het voor mensen te moeilijk wordt gemaakt om een reis te boeken dus bieden we één keer per dag zes deals aan die aantrekkelijk zijn voor de nieuwsbriefabonnees. Het arrangement is vaak uniek waardoor men het direct kan en wil boeken voor een bepaalde periode. TravelBird is de afgelopen jaren sterk gegroeid dus het is geweldig om daar onderdeel van te mogen zijn.”

Doorgroeien binnen TravelBird

Remco: “In de toekomst zou ik graag door willen groeien binnen het bedrijf, want TravelBird heeft genoeg doorgroeimogelijkheden. Voorlopig zit ik hier in ieder geval nog goed. Ik heb het heel erg naar mijn zin.”

Ondertussen werkt Remco bij Management Events als Salesmanager B2B. 

Volg Remco op LinkedIn.

Lees meer over: manager, toerisme