1. Home
  2. Nieuws
  3. Business & Marketing in the Big Apple

Business & Marketing in the Big Apple

International Businessstudente Rinske loopt stage in New York: “Ik doe de pr voor fashionmerk Magaschoni. Ik houd de website up to date, verzorg e-blasts en help mee bij events. Heel divers! Laatst mocht ik helpen bij de Elly Awards in het luxe Plaza Hotel. Superleuk om mee te maken.” Lees hier haar enthousiaste verslag en bekijk de video!

De stage pr, marketing en e-commerce bij Magaschoni, een merk dat cashmere kleding verkoopt, bevalt erg goed. "Mijn stagebegeleider is heel leuk en ik werk veel samen met andere stagiaires. We gaan altijd samen lunchen in Bryant Park, wat heel gezellig is."

Online marketing en events

"Mijn werkzaamheden zijn erg divers. De ene dag update ik de website en maak ik e-blasts, waarmee we onze klanten en andere geïnteresseerden laten weten dat de uitverkoop eraan staat te komen. Ook zijn er events waarbij ik moet helpen. Dat is echt superleuk! Onlangs mochten we helpen bij de Elly Awards in het luxe, vijfsterren Plaza Hotel."

Mode in New York

"Ik wist al voordat ik naar Tio kwam, dat ik een paar maanden in New York wilde wonen. Daarnaast houd ik erg van fashion en wilde ik dus ook graag stage lopen bij een modebedrijf. Zodoende ben ik bij Magaschoni terechtgekomen."

Marketing, Sales en E-commerce

"De vakken Marketing, Sales en E-commerce die ik volg bij Tio komen nu goed van pas. Zeker Marketing is echt een belangrijk vak! In de toekomst zou ik graag bij een internationaal modebedrijf werken in het buitenland. Of mijn eigen bedrijf starten."