1. Home
  2. Nieuws
  3. Student Jord heeft zijn eigen cateringbedrijf

Jord heeft zijn eigen cateringbedrijf

Jord Nater is tweedejaars student International Business Management, maar vooral een bekend gezicht tijdens de pauzes op Tio Rotterdam. Nu voor het tweede jaar baat hij Delicious uit, de broodjesbar in de kantine waar je elke dag de lekkerste versbereide broodjes kunt kopen.  

Inspiratie voor nieuwe broodjes

“Elke drie weken pas ik het menu een beetje aan” aldus Jord, die Delicious ruim een jaar geleden kon overnemen van zijn broer Vero Nater. “Ik doe regelmatig inspiratie op voor nieuwe broodjes, zoals op vakantie in het buitenland. De Pizza Panini heb ik bijvoorbeeld verzonnen nadat ik in Italië was. Het is één van de best lopende broodjes; met tomatensaus, mozzarella, pepperoni en Italiaanse kruiden.”  

Waardevolle praktijkervaring 

Delicious is Jords eigen bedrijf en daar gaat nog best wat tijd in zitten. “20 tot 25 uur per week ben ik er toch al gauw mee bezig. Ik ben hier ’s ochtends al om 8 uur om broodjes af te bakken, sta er tijdens alle pauzes en daarnaast doe ik nog de inkopen.” Toch vindt Jord het goed te combineren met zijn studie International Business Managment. “Ik heb een rooster waarmee ik het kan combineren en daarnaast is de praktijkervaring van een eigen bedrijf een leuke aanvulling op de theorie die ik op school leer.” 

Lunch-assistenten 

Tijdens de pauze kan Jord altijd wel wat hulp gebruiken en hij heeft dan ook diverse studenten die hem assisteren. Het voordeel hiervan is dat de studenten ervaring op doen binnen een horeca bedrijf en dat Jord zijn studie goed kan blijven combineren met zijn werk.

Volg Jord Nater op LinkedIn.

Lees meer over: eigen onderneming, ondernemend