1. Home
  2. Nieuws
  3. Gastcollege door 'Singlereizenkoningin' met een missie!

Gastcollege door 'Singlereizenkoningin' met een missie!

Studenten van Tio Eindhoven kregen als afsluiting van de minor 'Digital Marketing' een gastcollege van Rineke van Doorn, oprichtster van Singlereizen.nl en Eenoudervakantiegids.nl. Aan het begin moest haar reisorganisatie voor alleenstaanden nogal wat vooroordelen overwinnen, maar inmiddels staat ze bekend als 'singlereizenkoningin'.

Vooroordelen

Er waren nog maar weinig reizen beschikbaar voor singles en eenoudergezinnen toen Rineke van Doorn daar in 2004 mee startte. In het begin kreeg ze te maken met veel vooroordelen. Alleenstaanden zijn maar sneu en je moet wel erg wanhopig op zoek zijn als je meegaat op zo'n reis.

Groei

Maar, de markt voor singles en eenoudergezinnen groeide en het reisaanbod dus ook. Daarom besloot Van Doorn een online platform te creëren voor alle aanbieders van singlereizen, zodat het gemakkelijker zou zijn voor singles een geschikte reis te vinden: singlereizen.nl.

Kritische reiziger

De kritische reiziger verlangt van een website tegenwoordig steeds meer toegankelijkheid, snelheid en duidelijkheid. Zo heeft niemand iets aan een reisaanbod dat al volgeboekt is. En dus perfectioneert Van Doorn haar platform continu. Met de studenten deelde ze waar ze op let en deelde ze handige tips.

Koningin

Dankzij haar jarenlange ervaring, en doordat ze snel reageert op vragen en klachten en continu bezig is met kwaliteit, staat Van Doorn in de reiswereld inmiddels bekend als 'singlereizenkoningin'. Niemand die meegaat op een singlereis hoeft zich dan ook nog te schamen.

Volg Rineke van Doorn op LinkedIn