1. Home
  2. Nieuws
  3. Een sportieve introductie op grote hoogte

Een sportieve introductie op grote hoogte

Gezellige kennismaking nieuwe studenten in de Belgische Ardennen

Voor de start van het studiejaar gingen de nieuwe studenten op introductiedag naar de Belgische Ardennen. Normaliter een meerdaagse introductie, maar dit jaar een eendaags coronaproof evenement.

Met de CoronaCheck-app in de hand vertrokken de verschillende vestigingen vanuit heel het land in bussen richting de eindbestemming: de steengroeve! Hier volgde een ‘warm’ welkom met waterballonnen namens studentenvereniging L.S.V. Cognatio.

In de Ardennen werden meerdere sportieve activiteiten georganiseerd door Buffel Outdoor: van pijl- en boogschieten, tot een heuse zeskamp, abseilen en klimmen. Hierna volgde een heerlijke barbecue. Aan lange tafels maken de studenten verder kennis met elkaar. Huis-DJ Joris Geurtsen, oud-Tio-student, maakte de avond compleet.

Wat vonden de studenten van de introductie?

Lars Vreede (Hotelmanagement): “Ik vond het erg leuk toen wij in de Ardennen aankwamen. Ik heb vandaag zelfs mijn hoogtevrees gedeeltelijk overwonnen!”

Sebastiaan van den Brink (Hotel- en Eventmanagement): “Goede ontvangst en gelijk een goede sfeer. Iedereen begon direct in de bus te kletsen. Goed geregeld ondanks de coronamaatregelen. Een sportieve en afwisselende dag. De gezellige barbecue met leuke muziek maakt de dag compleet!”

Sophia Winkel (Hotelmanagement): “De wekker was prima. Ik zat gelijk fit in de bus. Ik heb tijdens de verschillende activiteiten angsten mogen overwinnen. Een geslaagde dag!”

Floor Beers (Hbo Rechten): “Ik vond het jammer dat corona deels roet in het eten gooide, maar dit is een perfecte oplossing. Er is echt alles aangedaan en het is fijn dat wij alsnog een mooie dag hebben gehad. Ik kijk uit naar mijn tijd bij Tio.”

Bram Hermans (Commerciële Economie en Ondernemerschap): “Als enige Brabander tussen de Amsterdammers heb ik het goed naar m’n zin. Het is erg gezellig en Cognatio spreekt mij heel erg aan. Ik heb veel zin in de activiteiten tijdens mijn studie!”

Bedirhan Yeterler, internationale student uit Turkije (International Business Management): “It has been a really nice experience. I was a bit worried because I didn’t know anyone. But this trip gave me the opportunity to meet new friends. It has been a good start for my future education at Tio.”

Lees meer over: introductiedagen