Keuzegids Hbo 2022: Tio heeft beste opleidingen voor 11e jaar

Dit jaar komen voor de elfde keer op rij de opleidingen van Hogeschool Tio als beste uit de bus in de Keuzegids hbo 2022; verschillende hbo-opleidingen van Tio gaan aan kop in de nieuwste gids. De Keuzegids biedt aankomende hbo-studenten een overzicht van ruim 1100 opleidingen in het hoger beroepsonderwijs. De gids bevat onder andere studentoordelen en informatie over toelatingseisen, maar ook baankansen en het gemiddelde startsalaris.

Kleinschalig en persoonlijk

Hogeschool Tio staat bekend om kleinschalig en persoonlijk onderwijs in de sectoren business, eventmanagement, hotelmanagement, toerisme, rechten en marketing. In deze sectoren staat Hogeschool Tio al jaren op nummer één met haar opleidingen. Dit jaar werden de opleidingen Commerciële Economie en Ondernemerschap, International Business Management, Hotel- en Eventmanagement en Internationaal Toeristisch Management het best beoordeeld in de Keuzegids Hbo 2022.

Predicaat ‘uitmuntend’

In de Keuzegids komt naar voren dat de studenten van Hogeschool Tio zeer tevreden zijn over hun onderwijsinstelling en vaak beter dan gemiddeld presteren, hierdoor heeft de school het predicaat 'uitmuntend in dit vakgebied' mogen ontvangen. Oud-studente Lotte van Rijen kan het zeer tevreden gevoel onder Tio-studenten bevestigen: “Ik merk heel erg dat ik een goede opleiding heb gehad. Mijn communicatieve vaardigheden, zoals presenteren en netwerken, zijn dankzij Tio heel goed. Ook heb ik er bijvoorbeeld geleerd hoe ik goede verslagen schrijf en hoe ik met feedback om moet gaan. Dankzij Tio heb ik echt een streepje voor.”

Katinka Reuling, algemeen directeur bij Hogeschool Tio: “Goed onderwijs en tevreden studenten zijn voor ons enorm belangrijk. Wij zijn dan ook meer dan trots dat deze twee aspecten naar voren zijn gekomen in de Keuzegids van dit jaar. Het is een groot compliment dat onze studenten zodanig tevreden zijn en zodanig de ruimte hebben om te excelleren dat wij het predicaat ‘uitmuntend in dit vakgebied’ hebben mogen ontvangen. Dit doet absoluut nog een schep bovenop de vreugde dat onze opleidingen voor de elfde keer op rij tot de beste zijn uitgeroepen. Het studiejaar had wat ons betreft niet beter kunnen beginnen.”

Ontdek Tio op de open dagen

Maak kennis met de beste opleidingen

Ontdek Tio, het unieke Tio-concept en haar bekroonde opleidingen tijdens de open dagen. Vanaf 23 oktober organiseert Tio elk weekend een open dag op een van de Tio-vestigingen.

Bron: Keuzegids Hbo 2022