1. Home
  2. Nieuws
  3. Opleidingen Tio al twaalf jaar aan kop in Keuzegids hbo

Opleidingen Tio al twaalf jaar aan kop in Keuzegids hbo

Opleidingen Tio al twaalf jaar aan kop in Keuzegids hboOok dit jaar komen de opleidingen van Tio als beste uit de bus in de Keuzegids hbo 2023, voor het twaalfde jaar op rij. De gids geeft onafhankelijk advies en vergelijkt ruim 1100 opleidingen in het hoger beroepsonderwijs. Verschillende Tio-opleidingen worden in de nieuwste Keuzegids hbo uitgeroepen tot nummer 1 en als particuliere instelling mag Tio het predicaat ‘uitmuntend in dit vakgebied’ voeren, net als vorig jaar. Bovendien is Tio de beste hogeschool van Nederland met meer dan drie opleidingen.

Bij Tio draait het om jou

Tio is dé plek waar jonge talenten de ruimte krijgen om de beste versie van zichzelf te worden: bij Tio ontwikkelen we het potentieel van onze studenten met persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs in de vakgebieden business, hospitality, marketing en toerisme. In 2023 worden de opleidingen Commerciële Economie en Ondernemerschap, Hotel- en Eventmanagement, Internationaal Toeristisch Management en International Business Management als beste beoordeeld in de Keuzegids 2023.

Predicaat ‘uitmuntend’

Ook dit jaar blijkt uit de Keuzegids dat de studenten van Tio zeer tevreden zijn over hun onderwijsinstelling en vaak beter dan gemiddeld presteren. Hiervoor heeft Tio het predicaat ‘uitmuntend in dit vakgebied’ ontvangen. Oud-student Kelly Kooij verwoordt haar Tio-ervaring als volgt: “Het brede vakkenpakket bij Tio gaf me een goede basis om mooie carrièrestappen te maken. Verschillende nieuwe deuren gingen voor me open: je kan alle kanten op.”

Tio-directeur Katinka Reuling is trots: “Wat een mooi nieuws dat we opnieuw het predicaat ‘uitmuntend in dit vakgebied' hebben ontvangen én dat we voor de twaalfde keer op rij de beste opleidingen aanbieden. Hier zijn we ontzettend blij mee. Bij Tio geloven we in leren door doen, geven we onze studenten de vrijheid om te ontdekken waar hun talenten liggen én zetten we altijd in op ondernemend, persoonlijk en excellent onderwijs. Dat de Keuzegids dit onderkent is een groot compliment!” 

Ontdek Tio op de open dagen

Maak kennis met de beste opleidingen

Ontdek Tio en haar bekroonde opleidingen tijdens de open dagen. Kom sfeerproeven, laat je maximaal informeren en ga in gesprek met studenten.

Bron: Keuzegids hbo