1. Home
  2. Nieuws
  3. Stage in online marketing en events

Stage in online marketing en events in Berlijn

Melvin Harms, student International Business Management vertelt over zijn stage in Duitsland. "Deze zomer heb ik drie maanden stage mogen lopen in de Duitse hoofdstad Berlijn. Ik liep stage bij een jong marketingbedrijf genaamd Tothem, gevestigd middenin het centrum van de stad."

Social media

"Tijdens mijn stage was ik verantwoordelijk voor een verschillende social mediapagina’s van bedrijven. Hierbij ging het om organisaties uit verschillende branches, wat mijn takenpakket erg afwisselend maakte. Ik onderzocht hoe ik de verschillende doelgroepen van de organisaties via social media het beste kon bereiken en onderhield via de verschillende kanalen contact met klanten."

Events organiseren

"Naast mijn online marketing taken, heb ik mijn collega’s ook mogen ondersteunen bij het organiseren van verschillende events in Berlijn. Een van deze events was gericht op de vele startups in de stad. Dankzij het organiseren van deze events heb ik een duidelijk beeld gekregen van de startup-scene in Berlijn, wat mij ook erg aansprak!"

Stad leren kennen

"In de weekenden was er veel tijd om de stad te leren kennen. Elk weekend is er wel wat te doen in Berlijn. Het uitgaansleven is mij erg goed bevallen. Als je houdt van een hippe, moderne en afwisselende wereldstad, zou ik Berlijn zeker aanraden om stage te lopen!"

Volg Melvin op LinkedIn.

Lees meer over: events, internationaal, marketing, stage