1. Home
  2. Nieuws
  3. Studenten runnen pop-uprestaurants

Tio-studenten strijden om beste pop-uprestaurant

Dit jaar een wel heel speciale Hotel- en Eventweek voor Tio’s studenten mbo Hotelmanagement en hbo Hotel- en Eventmanagement: ze runnen twee pop-uprestaurants! Holi Hawaii brengt de bezoekers in Hawaiiaanse sferen en Neon Flamingo gaat voor knalkleuren en flamingo’s! Check de foto's!

Geld inzamelen voor Linda Foundation

Met lunches, diners, borrelboxen en pubquizzen zamelen de teams zoveel mogelijk geld in voor de Linda Foundation. Die stichting zet zich in voor gezinnen die in financiële nood verkeren. Studente Maud Elshuis van team Holi Hawaii vertelt: ”We maken er wat moois van. Wat ik meeneem van deze week? Je doet het toch allemaal zelf. Op de eerste dag is het nog ‘wie doet wat?’ en nu heeft iedereen echt zijn draai gevonden.”

Een avondje uit

En dat blijkt: de tent loopt als een trein! Ook de koks hebben zich uitgesloofd: de kaula pork met ananassalsa op een bini, tropical tuna tartare en tempuragarnalen smaken heerlijk. Het sfeerverhogende live bandje zingt en speelt de sterren van de hemel. Voor de bezoekers is het fijn om weer eens een avondje ‘uit te gaan’ binnen de geldende coronaregels!

+6