1. Home
  2. Nieuws
  3. Productmanager Pangea Travel

Productmanager bij Pangea Travel

Oud-Tio-studente Karin Nuijt werkt bij PANGEA Travel, specialist voor reizen op maat in Azië en Afrika. Zij laat zien dat je met een gezonde dosis ambitie je dromen kunt realiseren.

Hoe ben je bij PANGEA Travel terecht gekomen?

“Tijdens mijn hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management kwam het vak incentive reizen aan bod. Sindsdien zag ik mijn toekomst bij een touroperator met maatwerk reizen. PANGEA Travel sprak me erg aan en inmiddels werk ik hier alweer een jaar met veel plezier.”

Wat vind je het leukste van je huidige baan?

“Met name het maatwerk dat we bieden. Voor iedere klant stellen we de ideale reis samen, op basis van wensen en verwachtingen. Iedere reis is dus weer anders en dat maakt het bijzonder. Voordat ik bij PANGEA Travel kwam heb ik op een reisbureau gewerkt. Daar was ik afhankelijk van vaste pakketten, maatwerk leveren is dan bijna niet mogelijk. Bij PANGEA Travel is alles mogelijk en dat maakt het erg leuk. Bij het leveren van maatwerk hoort ook dagelijks contact met onze leveranciers. Samen met hen stellen we een persoonlijk reisplan voor onze klanten samen. Elke dag heb ik contact met onze lokale agenten in verre landen – PANGEA Travel biedt reizen aan naar Azië, Afrika en Cuba – ook erg leuk. En ik ben als productmanager verantwoordelijk voor enkele bestemmingen binnen Azië. Het is dus een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheden.”

Lees meer over: alumni, manager, toerisme